28 apr. 2013

Hoeveel geld geef jij per maand uit aan make-up?

Geld uitgeven. Vroeger deed ik het nooit, maar tegenwoordig geef ik het graag uit aan nagellak en make-up. Ik heb best wel moeite met geld uitgegeven, ook al doe ik het best graag. Ik denk altijd na of ik iets echt wel wil, en of ik het ook echt nodig heb. Ook houd ik bij hoeveel ik per maand uitgeef, hoezo een control freak?Een tijdje geleden gaf ik eigenlijk al mijn zakgeld van de maand uit aan de make-up uit, en was er aan het eind van de maand niks op mijn bankrekening bijgekomen. (vooral bij de assortiment veranderingen van Catrice en Essence!). Tegenwoordig, zoals ik al vertelde, houd ik mijn uitgaven bij, omdat ik me daar wat prettiger bij voel. Ook maak ik een wishlist, omdat ik dat ook gewoon leuk (maar ook handig) vind!


Het meest koop ik toch wel de budget merken Catrice en Essence. Hier en daar vind je slechts in mijn stash een verdwaalde Loréal Paris eyeliner, Gosh of Maybelline mascara. Ik vind het veel leuker om méér goedkope spulletjes te kopen, dan weinig duurdere. En de afgelopen tijd is er toch ook wel bewezen dat niet alles wat goedkoop slecht is!


Maar als ik wat geld verdiend heb (de afgelopen maand heb ik 25 euro verdiend!), wil ik best wat duurdere make-up en nagellak kopen. Het is dat ik de afgelopen tijd aan het sparen ben, maar ik ben er toch over na aan het denken om een Essie/ OPI base coat, een duurdere mascara en foundation/ BB cream te kopen!


Ik krijg per maand ongeveer 30 euro zakgeld (ik krijg geen kleedgeld) en ik 'mag' daarvan van mezelf 15-20 euro van uit geven. Zo spaar ik ook nog wat geld voor als ik een keer wat echt duurs wil kopen!  

Q: Hoeveel geven jullie per maand uit aan make-up? Liefs' Iris

3 opmerkingen:

 1. Ik geef heel weinig uit aan make-up, maar daar wil ik verandering aan brengen! Gelukkig verdien ik nu zo'n 200 euro per maand, dus dan mag dat ook wel eens aangezien ik van kleding/schoenen/sieraden/apparatuur etc echt genoeg heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geef eigenlijk heel weinig uit aan make-up, ik doe er heel lang mee. Ik koop nog het snelst nagellak. Leuke blog heb je, ik volg je, volg je terug? xC
  http://thisrecklessgirl.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Make Up For Ever opnieuw ontdekt. Na sluiting van Sephora kwam ik het merk in NL tegen bij www.extreme-beautylife.nl. Een aankoop gedaan van €254, 00. Oeps k heb nog nooit in 1 keer zoveel besteed. Of ik de rest van het jaar niets meer uitgeef aan Make-up?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...