27 apr. 2013

Vakantie! Wat zullen we eens gaan doen?

Eindelijk is het zaterdag, de eerste dag van de meivakantie! Of het weer een beetje mee zal zitten.. daar hoeven we zoals het er nu naar uit ziet niet op te rekenen.. Maar in ieder geval: er ligt een hele hoop vrije tijd voor ons, geen huiswerk, etc.! Vandaag delen wij onze ideeën voor een vakantie om nooit meer te vergeten!


Ga lekker een dagje winkelen (in een grotere stad). Ik (Iris) winkel eigenlijk bijna altijd alleen in de vakanties, omdat het er in het weekend wat tussen door komt.Knap je kamer eens op! Ik bedoel dan niet alleen hem opruimen en afstoffen, want dat is natuurlijk helemaal niet leuk! Maar geef je kamer een nieuwe indeling, andere meubels of een nieuw behangetje (als dat nodig is!). Ik ben totaal niet handig met bakken en koken, maar ik vind het wel af en toe leuk om gewoon wat cakejes o.i.d. te maken! Voor in de vakantie is het gewoon een leuke bezigheid!Wat ook gewoon erg leuk, en standaard is: een dagje uit naar de dierentuin, pretpark of een leuke stad! Dat laatste zou je ook nog eens kunnen combineren met winkelen!Spreek af met je vrienden, iets waar bij mij het op schooldagen niet zo veel van komt, omdat we best een aantal kilometers van elkaar vandaan wonen. Maar in de vakantie is er natuurlijk tijd genoeg!Was het weer niet zo lekker als gepland? Of is het weer juist hartstikke lekker? Pak dan een goed boek erbij, en ga er lekker voor zitten! Binnen óf buiten lekker in de tuin. Niets lekkerder dan een goed boek met wat lekkers erbij, heerlijk!


Large

Toch geen zin in leesvoer, maar liever zin in een goede film? Kies de leukste, grappigste, meest romantische, mooiste film uit en ga er lekker bij wegdromen!


Large
Film The Notebook - zo'n fantastische film!

Toch geen zin in een film? Begin dan met het volgen van een leuke serie! Ik (Mendy) kijk graag naar Pretty Little Liars en The Vampire Diaries! Ik heb de afgelopen twee/drie weken niet meer gevolgd door alle drukte met school, dus deze vakantie wordt voor mij lekker alles op mijn gemakkie inhalen! 


Large
Pretty Little Liars - Wie is A?

Ga een moodboard of stijlboek maken! Een moodboard is een groot vel of 'board' waar je allerlei plaatjes op plakt die jou inspireren. Een stijlboek is ook zoiets, alleen is dit een boek waar je verschillende collages inmaakt op gebied van fashion, beauty, lifestyle of iets anders dat je interesseert en waar je inspiratie uit wilt halen. Het is heel erg leuk om te doen! Rustig tijdschriften doorbladeren, plakken en schuiven! Wil je geen rommel in huis? Dan kun je altijd ook op de computer knippen en plakken! ;)


Kelly_framel-11-full_thumb_600x397_large


Ga lekker DIY'en! Op internet zijn de leukste DIY's te vinden, voor de handige knutselaars maar ook voor de iets minder handige onder ons. Koop een mooi stofje en naai wat moois in elkaar, ga aan de origami (Klik!), teken iets kunstzinnigs of blaas je oude kleren nieuw leven in! Muziek is overal! Zo ook in je vakantie! Zet een lekker muziekje op en ga er lekker ontspannend bij zitten. Concentreer je lekker op de muziek en laat alles van je afglijden. Het is vakantie!  :) Dit waren alweer onze tips voor leuke dingen om in je vakantie te doen! Fijne vakantie jullie allemaal! 

Liefs' Isabelle, Iris & Mendy

Q: Wat doen jullie het liefst tijdens de vakantie?

Foto's: Weheartit.com

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...