20 apr. 2013

Mijn favoriete TV-Programma's!

Wie kijkt er nou geen TV? Niemand toch (met een enkele uitzondering daar gelaten..) Zelf ben ik niet echt een film-type: ik hang veel liever 's avonds op de bank voor de TV. Ik heb eigenlijk een vast aantal TV-programma's, die ik altijd kijk!Een tijdje geleden keek ik erg veel Amerikaanse series online, maar nu mijn laptop altijd crasht ( :'( ), kan ik dat niet meer! Ik keek erg graag Glee, deze serie gaat over een groep scholieren die met een leraar een koor beginnen, maar geen suf koor! Een groep jongeren met allerlei problemen, die ook echte hits zingen!Ook keken Mendy en ik Pretty Little Liars, een serie over 4 vriendinnen, die na de dood van hun vriendin Alison allerlei rare berichten krijgen van iemand genaamd A. en hun hele leven beïnvloedt. Who's A.?Ongeveer een jaar geleden heb ik ook een aantal seizoenen van Lost gekeken, een serie over een groep mensen die een vliegtuig ongeluk hebben overleefd, en op een eiland moeten zien te overleven. Maar er gebeuren rare dingen, die op een bepaald moment zo vreemd werden, dat ik het verhaal niet meer zo leuk vond en ben afgehaakt. Maar de eerste seizoenen zijn echt de moeite waard!Grey's Anatomy is het programma waardoor ik begon met online series kijken. De serie gaat over een groep dokters in Seattle, vanaf het begin van hun inturnship tot nu, als chirurgen. Het verhaal gaat een deel over het persoonlijke leven van de artsen, maar ook een deel over de patiënten: erg leuk dus! Ik zag het af en toe op TV en wilde de vorige seizoenen ook wel eens zien. Inmiddels zijn we op TV al bij seizoen 9 aanbeland en heb ik echt alle afleveringen gezien!Waarschijnlijk net als vele anderen van jullie, kijk ik ook erg graag naar Wie Is De Mol? Dit is een spelprogramma, waarbij de kandidaten samenwerken om geld voor de pot te verdienen. Een van de kandidaten is de Mol, die die het spel in het geheim saboteert. Ook is Expeditie Robinson erg leuk om te kijken, maar verder naar het eind van het seizoen toe, wordt het wel wat saaier. Een seizoen zou eigenlijk wat ingekort moeten worden! Expeditie Robinson is ook een spelprogramma/ realityserie waarbij bekende Nederlanders en Vlamingen moeten overleven op een onbewoond eiland.Het meest kijk ik toch met mijn moeder 's avonds gezellig misdaad series. Super leuk vind ik ze! Zoals deze: Unforgettable gaat over Carrie, een detective die alles onthoudt, en zo ook de moord op haar zusje toen ze jong was, die ze nog steeds wil ontrafelen.Ook kijk ik best vaak naar NCIS, maar ben ik wel overgestapt naar NCIS LA, die is gewoon wat leuker! De agenten gaan vaak undercover, erg grappig en leuk om te zien!


Ook kijk ik de verschillende versies van CSI, (er zijn drie series: in NY, Miami en Las Vegas), dit draait minder op de redenen van de moord, maar meer om het onderzoeken. Niet nerdy, maar wel tof!Criminal Minds gaat over een FBI team, dat erg bezig is met waarom de dader iets heeft gedaan. Erg leuk, en ook leuke spanning: een agente was zogenaamd dood gegaan, wat haar collega's dachten, maar jij weet natuurlijk dat ze nog leeft!


Ook kijk ik af en toe, als één na laatste misdaad serie, Bones. Dit gaat over een erg slimme (en minder sociale) vrouw, die forensisch antropoloog is. Vaak komen er uit de vreemdste hoeken lijken te voorschijn, haha!


Mijn favoriete misdaad serie is op het moment toch echt wel Flikken Maastricht, een politie serie over twee rechercheurs en een aantal gewone politie agenten in Maastricht. De verhaallijnen zijn meestal erg spannend, nu wil Wolfs (rechercheur) iemand vermoorden, die hem, zijn dochter en Eva (andere rechercheur) bedreigd.


En als laatste kijk ik GTST. Tot een tijdje geleden keek ik nog elke aflevering, maar tegenwoordig overleef ik het ook gewoon met de shorties op RTLXL.nl. De populairste en langste spelende Nederlandse soap!


Dit zijn alweer mijn favoriete TV-series, absolute favorieten zijn Grey's Anatomy en Flikken Maastricht!

Q: Wat is jouw favoriete TV-programma? Liefs'  Iris

3 opmerkingen:

  1. Heel veel hiervan kijk ik ook,vooral Flikken vind ik echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik keek/kijk PLL en Glee, wel via internet! Nu kijk ik alleen nog Grey's Anatomy.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pretty Little Liars en alle crime series zijn mijn favoriet. Eerst natuurlijk ook Gossip Girl alleen jammer dat het al is afgelopen! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...