15 apr. 2013

Review: Stays No Matter What 24h Volume Mascara Essence

Een mascara die 24 uur lang perfect op zijn plek zou blijven en die prachtig volume geeft? Is dat niet ieder meisjes droom? Vandaag komen we erachter of dat (in budgetland van Essence) bestaat! Lees je mee?
Een tijdje geleden maakte in mijn geliefde Maybelline mascara op en kocht ik een Gosh mascara. Maar €10 betalen voor een mascara waar eigenlijk geen mascara in zit? Teleurgesteld besloot ik eens een goedkope mascara aan te schaffen, en bij de schappen van de Kruidvat liet ik mijn ogen vallen op de Stays No Matter What 24h Volume Mascara van Essence voor maar €2,99.

De mascara is verpakt in een neon-gele verpakking met vrolijke marine blauwe letters. Ik heb gewoon wat met kleurrijke mascara's: mijn Maybelline mascara is ook lekker opvallend!

Essence heeft ontzettend veel mascara's in haar assortiment en door de bomen zie je het bos écht niet meer. Wat Essence over deze mascara belooft: 'De perfecte mascara voor nachtenlang dansen, intensief shoppen of langdurige zwemtrainingen.  Voor elk moment in jouw leven. De waterproof-formule garandeert wimper-volume tot 24 uur. Het innovatieve borsteltje bereikt elke wimperhaar, stuk voor stuk. Voor een geweldige look die blijft.'De tijd dat ik meedeed aan de grote borsteltjes hype is helemaal over, bij mij werkt het gewoon niet zo goed als een klein borsteltje. Vandaar dat ik ook deze mascara uit koos. Dit borsteltje is voor de rest vrij simpel, geen toeters en bellen, en ook geen rubberen haartjes. Gewoon basic.

Ik moet wel toegeven dat ik even moest oefenen met dit borsteltje, na een aantal dagen had ik door hoe je hem het best kan gebruiken voor mooie, gesepareerde wimpers.


Best een mooi resultaat, vind je niet? Ik heb geen wimperkruller gebruikt, en ook heb ik mijn wimpers niet eerst met een oud mascara borsteltje doorgekamd.  De mascara is mooi zwart, maar helaas wel een klein beetje droog, terwijl ik goed heb opgelet in de winkel of de mascara nog goed dicht verpakt was. De mascara geeft een aardig natuurlijk effect, dus geen spinnenpoten! Op de foto rechts-onder lijkt het een beetje rommelig, maar dat viel in werkelijkheid wel mee. De mascara separeert je wimpers mooi, maar geeft ook nog redelijk volume: een mooie middenweg. Jammer is wel, dat je wimpers niet veel extra lengte krijgen.De mascara is helemaal waterproof: na een regenbui op weg naar school, was de mascara niet uitgelopen. Helaas gaat de mascara een klein beetje vlekken gedurende de dag. Wel een tikje vreemd, wel een stortbui overleven maar een schooldag zonder water niet? hmm..

Ook al is de mascara wat droog en kan hij wat gaan vlekken, vind ik hem erg fijn. Essence heeft ook mooie middenweg tussen volume en gesepareerde wimpers gecreëerd. Ben je opzoek naar een fijne en betaalbare mascara, dan is deze misschien wel wat voor jou.

Liefs' Iris

De Stays No Matter What 24h Volume Mascara van Essence is te koop bij Kruidvat voor €2,99 p.s.


2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...