14 mei 2013

Preview: LE Hip Trip Catrice

Ga jij deze lente of zomer naar een festival? Ja of nee, het maakt niet uit, want Catrice laat je gewoon meegenieten van het festivalseizoen met een nieuwe limited edition! Vanaf half mei t/m eind juni ligt de LE Hip Trip met kleurrijke, stoere en gewaagde kleuren in de winkel! Er zitten zeker wat producten bij die de moeite waard zijn!




Hoe Catrice de LE beschrijft:
De volgende modestop: het zomerfestivalseizoen. Legendarische muziekfestivals als Coachella in Californië zijn populaire ontmoetingsplekken voor de internationale who-is-who. Modellen, acteurs en it-girls maken deel uit van de creatieve festivalscene. Kleurrijke hippiejurkjes, gedurfde rock accessoires en stoere biker boots nemen de main stage over, én de internationale catwalks. Vanaf half mei t/m eind juni 2013 komt CATRICE met de Limited Edition “Hip Trip” by CATRICE met een matchende beauty line-up voor de perfecte festivalstijl. Vier de zomer in prachtige blauwtinten met een denim look, helder flamingoroze, vervaagd groen en subtiele nudes. Rock on!

Haunting Melody
Het oogschaduw palette is zeker één van de mooiste producten uit de limited edition, met erg verschillende oogschaduw-kleuren, mat en shimmery. Een simpele nude look of juist een knallende, aparte kleur combinatie, het kan allemaal!


Prijs: € 4,99

The Salmon Dance - Wheels On Fire - Nude & Rude

Zelf draag ik (overdag) geen felle lipkleuren, maar een subtiele kleur is bij mij altijd welkom. De Sheer Lip Colours in drie verschillende kleuren beloven hoog gepigmenteerd en een transparante geltextuur te hebben. Ben ik de enige die die combinatie niet snapt? Hoog gepigmenteerd én transparant? Toch lijken de Lip Colours er op het eerste gezicht zeker mooie producten!

Prijs: € 3,99

Hydrating Bronzing Powder

Een bronzer voor een mooi glowing gezicht, die je huid ook nog een zou hydrateren..altijd leuk natuurlijk.. ik wil het eerst zien, voordat ik het echt geloof, jullie? Helaas verkrijgbaar in slechts één kleur.

Prijs: € 4,59


Light My Fire

Een mooie budget blush kan nooit kwaad. De Satin Blush breng je aan met je vingertoppen op je wangen, voor een flamingo roze blos. Voor een subtiele look, maar ook voor een krachtige blos op je wangen!

Prijs: € 3,99


Blue Highway - Green days -The Salmon Dance - Wheels on Fire - Nude & Rude
Opnieuw erg verschillende kleuren, die overeenkomen met de kleuren uit het oogschaduw-palette! Ze beloven langhoudend, goed dekkend en helder te zijn. Helaas hoor ik de afgelopen tijd niet zo veel lovende verhalen over de vernieuwde nagellak, maar misschien (hopelijk) geldt dit niet voor de lakken uit deze LE. De potjes zelf zien er tenminste wel, net als de meeste nagellak van de LE's, leuk uit.

Prijs: €2,99



Ben je je sombere paspoort altijd kwijt in je tas? Voortaan niet meer met deze felle, beschermende paspoorthouder! Een echte eye-catcher!

Prijs: €4,99

Ik krijg helemaal zin in komende zomer (& al beginnende lente) met deze nieuwe LE van Catrice. Zelf vind ik de Satin Blush en de Sheer Lip Colours het interessantst! Liefs' Iris

Q: Welke producten vinden jullie het mooist uit deze LE?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...