20 mei 2013

Review: Essence Lash & Brow Gel Mascara

Een gel voor je wenkbrauwen? Vreemd, zeg je? Nee, hoor! Het is juist ontzettend handig om je wenkbrauw(potlood) de gehele dag perfect te laten blijven. Kijk je mee of deze budget variant zijn beloften nakomt?


Wat Essence beloofd:
'Transparante gel mascara. Verzorgt de wimpers en stijlt de wenbrauwen. Op de ogen getest.'

De wenbrauwgel is verpakt in een plastic, transparante verpakking met licht blauwe details. Op zich leuk bedacht en in het begin ziet het er nog prima uit, maar na een tijdje gebruiken.. Dan wordt de gel steeds wat viezer door de wenkbrauwpoeder of -potlood en dit ziet er niet zo feestelijk uit.De substantie is een waterige en transparante gel en is binnen enkele minuten opgedroogd. Je moet wel oppassen niet te veel gel te gebruiken. Het best werkt de manier op gewoon één keer door je wenkbrauw te borstelen met het 'mascara' borsteltje. Als je meerdere keren door je wenkbrauwen kamt met het borsteltje, lijkt het alsof ze de hele dag nat zijn.Het borsteltje van de wenbrauwgel is een wit, simpel en normaal van grootte mascara borsteltje, waarmee je prima je wenkbrauwen in vorm kan brengen.De wenkbrauwgel heeft geen ontzettend sterk effect dat je vreemde haartjes perfect kan stylen, maar ik zie zeker wel een verschil. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag mooi 'in model' en mijn wenkbrauwpotlood (mijn wenkbrauwen zijn totaal verschillend..) blijft echt een stuk langer mooi zitten. Eigenlijk ben ik blij verrast door dit Essence product, ik had dit namelijk totaal niet verwacht voor slechts 2 euro! Liefs' Iris

Q: Wat vinden jullie van een wenbrauwgel?
P.S. Sorry voor de slechtere foto's dan normaal, deze foto's heb ik al een heel tijdje geleden genomen..

De Essence Lash & Brow Gel Mascara is te koop bij grotere Kruidvat filialen in het 2e schap voor €1,99.

5 opmerkingen:

 1. Bij mij werkt het nooit echt, maar ben blij dat jij er positief over bent, maar voor twee euro's kan ik deze natuurlijk altijd eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg je trouwens op bloglovin :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Apart, ik had dit nog nooit gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook! Het is inderdaad echt een aanrader!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit product heb ik al maanden in de kast maar heb het nog steeds niet getest. Fijn dat het goed werkt en jou bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...