23 jun. 2013

Persoonlijke Update - Minder Blogposts!

Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hadden, zijn wij de afgelopen week even gepauzeerd met elke dag een nieuw artikeltje te posten. Op dit moment is er elke 2 dagen een nieuwe post op onze blog te vinden. Waarom dan vraag je je zeker af? 

De afgelopen week en de komende twee weken waren én worden vrij druk. Vorige en afgelopen week waren de laatste toetsen voor de toetsweek en moesten wat praktische opdrachten ingeleverd worden. Komende anderhalve week hebben we een toetsweek, helaas..(Wij hebben dit jaar als laatst vakantie :( ) Wij gaan alle 3 gelukkig gewoon over, maar we vinden het ook een beetje zonde om nu te stoppen, en te eindigen met een cijferlijst waarvan je denkt: 'mwah, dat had toch wel beter gekund.'

Ook hebben we de afgelopen tijd niet zo veel inspiratie meer, want zulke tijden bestaan helaas ook. De ene keer zit je hoofd bomvol met ideeën, de andere keer niet! Ideeën zijn trouwens altijd welkom! 

We hopen dat jullie begrijpen dat onze blog nu een beetje op de tweede plaats wordt gezet, maar na al die toetsen komen we weer (hopelijk knallend) terug!

Q: Hebben jullie toetsweek al overleefd, of moet die nog komen? Succes! Liefs' BIM


1 opmerking:

  1. Dit zal iedereen wel begrijpen ! veel succes !

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...