2 jul. 2013

Personal Update - Vakantie!

Als je dit nu leest, liggen wij óf nog in bed lekker te slapen, zijn we nog even aan 't leren voordat we naar school vertrekken, zijn we aan 't bikkelen tijdens onze laatste twee repetities Latijn en aardrijkskunde, óf zijn we een klein feestje aan 't bouwen omdat dit schooljaar dan toch eindelijk is afgelopen! 

Het is een cliché, maar wat is dit jaar toch snel gegaan! Het leek nog maar kort geleden dat we net derdeklassers waren en er al een beetje tegen op zagen om halverwege dit jaar een uiteindelijke profielkeuze te maken. Nu, zo'n 10 maanden verder, zijn we helemaal zeker van onze keuzes en kunnen we lekker gaan genieten wat onze (welverdiende?) vakantie! 

Wij horen bij midden Nederland, wat betekent dat wij als laatste vakantie krijgen. We zijn dan wel klaar met de toetsen, maar we hebben nog geen officiële summer break! Daarop moeten we nog 1,5 (en de basisscholen zelfs 2,5) week wachten! 

Denken we even te genieten van onze rust? Nee, hoor! Komende week staat helemaal volgepland met allemaal leuke dingen! Zo gaan we meedoen aan een wedstrijd om worteltjestaart te bakken, hebben we een feestje van een vriend, gaan we naar de Efteling en gaan we een dagje winkelen + naar de bios! 

Zoals je ziet, vermaken we ons prima die anderhalve week van de vakantie! Ook hebben we weer veel ideeën voor nieuwe blogpost (je zou concepten moeten zien, 15 nieuwe posts?), dus dat komt helemaal goed! 

Q: Wat zijn jullie van plan voor komende week (/weken)? 

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...