3 jul. 2013

Catrice Assortiment Update Zomer '13!

Het lijkt nog maar zo kort geleden, dat de vorige assortiment update van Catrice werd aangekondigd. En in augustus, zo'n 7 maanden later, komen er allerlei leuke nieuwe producten uit! Zoals een foundation, die verdacht veel lijkt op de oude Infinite Matt Foundations, een totaal nieuwe serie oogschaduws, highlighters en lippenbalsems met een kleurtje!
All Matt Plus - Shine Control Make Up (€6,59)

Light Beige - Nude Beige - Warm Beige - Sun Beige
Doen deze verpakkingen jou ook zo denken aan de Infinite Matt Foundations? Wat een dumper dat ze die geannuleerd hebben afgelopen winter. Hopelijk lijkt de All About Matt Plus erop, ze beloven in ieder geval wel deels hetzelfde: longlasting, mattifying, oil free en light reflecting. In combinatie met de foundation lanceert Catrice ook de All Matt Plus Compact Powder (€ 3,59) in vier verschillende tinten. 

Liquid Metal Eyeshadow (€3,99)


Gold leaf me - Look me in the iceGold 'n roses - Petrol Pan 
Wauw... Ik verbaasde me al over de 3D oogschaduws van Essence een aantal maanden geleden, maar deze oogschaduws zijn nog een stapje hoger qua schoonheid! Naast de oude oogschaduwlijn komen er 9 nieuwe metallic oogschaduws variërend van metallic paars tot roest kleuren. 

Made To Stay (Inside Eye € 2,89) Highlighter Pen (€ 3,89)


In the mood for nude
 Silver white
Champagne
Highlighter kan nooit kwaad, toch? Er zullen twee nieuwe kleuren van Made To Stay Highlighters in het schap te vinden zijn, maar ook een geheel nieuw product: namelijk een nude highlighter voor op de waterlijn van je ogen! Ik ben erg benieuwd!

Pure Shine Colour Lip Balm (€4,99)
Cherry-ty - Go Flamigo Go I don't red it - Sheers

De afgelopen tijd vliegen de lippenbalsems in een stick je om de oren. Catrice kon natuurlijk niet achterblijven, zeker niet nadat ze nu maar tijdelijk in een limited edition (Glamazona juli/aug.) verkocht worden. Er zullen 8 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, die ieder je lippen verzorgen, maar ook een mooie kleur geven!

Ultimate Colour Lipsticks, Ultimate Shine Lipsticks en Ultimate Shine Gel Lip Colour (€3,99)
Love's Di-wine - Red or bad - Orangina -Don't fear the sheer
Ook worden de Ultimate Colour Lipsticks aangevuld met 3 kleuren, en de Ultimate Shine Lipsticks met 1 nieuwe tint. Daarnaast komt er nog een nieuwe serie met 8 lipsticks: de Ultimate Shine Gel Lip Colour met een medium dekking.

Blush Tint (€3,99) 


Rose Flush
Een gel die je kunt gebruiken voor je lippen én wangen. Geïnspireerd op Benefit, volgens mij? Het klinkt in ieder geval wel interessant!

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99) en Gel Like Top Coat (€ 2,89)
Mermaid my day - Kitsch me if you can - Gel like top coat
De nagellak van Catrice heeft de afgelopen tijd vrij veel kritiek gehad, maar laten we hopen dat deze lakken beter zullen bevallen! Vooral de rosé-gouden glitter lijkt me erg mooi! Ook komt Catrice met een Gel Like Top Coat, die je nagels een gel-look geven en ze beschermen!

Ook lanceert Catrice nieuwe Long Lasting Lippencils (€1,99) in 12 verschillende kleuren, een serie met 3 mascara's (€4,59 -tot 4,89) en  2 Ultra Fine Ink Eyeliner (€2,99 - €3,39), die wel wat weghebben van de Liquid Ink Eyeliner van Essence. Ook komen er 6 nieuwe kleuren van nieuwe Absolute Eye Colour Mono's (€2,89) en een fel roze kleur van de Defining Blushes (€3,59).

Ik ben persoonlijk het meest benieuwd naar de nieuwe serie oogschaduws, foundations en highlighters! Q: Van welk product ben jij al zeker dat je hem gaat kopen? Liefs' Iris

De nieuwe producten zullen vanaf augustus bij Kruidvat en Trekpleister te koop zijn. 

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...