19 jul. 2013

Review: Catrice Made To Stay Long Lasting Eyeshadow #040 Lord Of The Blings

Toen ik zag welke producten uit de schappen van Catrice zouden verdwijnen (en dus ook met 50% korting weggaan!), zag ik tot mijn verbazing in dat lijstje ook de crème oogschaduws staan! Ik nam een kijkje bij Kruidvat en nam ik deze champagne kleur Lord Of The Blings mee!
Wat Catrice over de 4 verschillende Longlasting Eyeshadows belooft:
'Hoog gepigmenteerde kleur voor een ultieme metallic glans. De crèmige textuur is gemakkelijk aan te brengen, geen ophopingen in de plooi van het ooglid, vlekt niet en blijft oneindig lang mooi…'
De crème oogschaduws zijn verpakt in een stevig potje met een draaidop. Het potje zelf is van glas (of erg hard plastic, ik twijfel..). De draaidop is van zwart plastic en heeft een sticker in dezelfde kleur als de oogschaduw zelf.
De oogschaduws hebben een crème substantie, maar drogen op zoals een poeder oogschaduw. De oogschaduws hebben een vrij zachte structuur en zijn gelukkig niet zo stroef als de oogschaduwbasis van Catrice (review), die je eerst met je vingertoppen moet opwarmen voor een goed resultaat!Zoals je wel kunt zien, is de pigmentatie dik in orde! Lord Of The Blings is een prachtige metallic champagne kleur met veel shimmers. Alleen al vanwege deze kleur heb ik de neiging er nog een paar andere kleuren in te slaan!

De oogschaduw blijft, zoals beloofd wordt, lang op zijn plek. Lord Of The Blings houdt het wel een paar uur vol op mijn vettige oogleden. In combinatie met een oogschaduwbasis blijft hij zeker nog een tijdje langer zitten! Voor nóg een langere tijd zou je de crème oogschaduw nog kunnen setten met een poeder oogschaduw. De swatches hebben het trouwens een hele dag op mijn arm vol gehouden! De oogschaduw is ook waterproof en is prima te blenden.Vanaf augustus zullen er nieuwe producten van Catrice verkocht worden bij Kruidvat, maar helaas betekent dat ook dat er soms hartstikke mooie producten verdwijnen. Zo ook de Made To Stay Longlasting Eyeshadows in 4 verschillende kleuren. Met de 50% kortingen zijn de oogschaduws verlaagd in prijs: van €3,59 naar €1,80! Sla snel je slag, zou ik zeggen! Liefs' Iris

1 opmerking:

  1. ik ben echt een grote catrice fan! looking good!
    er loopt momenteel een giveaway op mijn blog, neem je een kijkje? :)
    xo
    Amélie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...