24 jul. 2013

Review: Etos Waaierkwast

Waaierkwasten heb ik altijd interessant gevonden. Je kunt er van alles mee: blush, bronzer of highlighter aanbrengen, contouren, maar ook fall-out wegvegen. Helaas waren tot kort geleden vrij zeldzaam in de drogisterij, tót Etos met haar vernieuwde kwastenlijn kwam afgelopen winter!

De kwast komt in een plastic en hersluitbare zipperbag met het logo van Etos, waarin hij nog een keer beschermd is met een ander plastic omhulsel. Erg handig voor op reis, maar ook lekker hygiënisch dus! 

De waaierkwast heeft een matzwarte en rubberachtige steel, waar je op den duur helaas wel wat vlekjes kan gaan zien, en waar opnieuw het logo van Etos is afgebeeld. De haren zelf zijn erg lichtgeel (geliger dan op de foto's) bij de aanzet en loopt verder naar de punt over tot bruin. 
Op het eerste gezicht lijkt de kwast erg mooie haartjes te hebben, maar na gebruik zie je helaas wel de kleur van het laatst gebruikte product goed. De haren zijn synthetisch, helemaal diervriendelijk dus! De haren zijn goddelijk zacht: even zacht als bijvoorbeeld de Real Techniques (review) en Hema kwasten (review)! De kwast is niet erg stevig, maar dat hoort bij dit type kwast! 
Ik gebruik de waaierkwast van Etos het liefst voor bronzer (Essence Sun Club bronzer Miami Heat). De kwast pakt poeder goed op, maar door de vorm brengt hij toch mooi en subtiel aan. Het handvat is erg dun, maar ligt wel fijn in de hand. Wat lichtelijk irritant is: de haartjes 'zakken' naar beneden; de haartjes aan de uiteinden links en rechts scheiden zich af van de rest. Toch ben ik zeker blij met deze kwast van Etos en ik zou hem zeker aanraden! Liefs' Iris

Q: Hebben jullie al kwasten van de vernieuwde Etos kwastenlijn?

De Etos Waaierkwast is te koop bij Etos voor EUR 2,49.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...