26 jul. 2013

My Perfect Imperfections Tag

Iedereen heeft wel iets wat hij minder mooi aan zichzelf vindt, maar er is vast ook wel iets wat iemand mooi aan zich zelf vindt! Daarom bedacht Andrea (haar YT kanaal: AndreasChoice) de My Perfect Imperfections Tag, om te laten zien dat iedereen zijn of haar imperfecties heeft, maar die eigenlijk niemand anders opvallen! Vandaag vertel ik jullie over mijn 'imperfecties' en 'perfecties'.
Mijn imperfecties:

Rode wangen: Als je onze blog al wat langer volgt, weet je misschien wel dat ik last heb van rode wangen. Dat is ook de reden waarom ik met make-up startte. Ik gebruikte wel mascara, af en toe wat oogpotlood en concealer, maar meer niet. Op een bepaald moment was ik de grapjes als 'tomaat' zat en besloot ik een foundation aan te schaffen! Sindsdien kan ik niet meer zonder! Ik voel me gewoon een stuk prettiger en zekerder met een laagje foundation of BB Cream!

Wipneus: Sommigen noemen mijn neus schattig, ik noem het een wipneus. Ik heb geen énorme wipneus, maar wel lichtjes. En doordat mijn neus (net als mijn wangen) snel wat roder wordt, vooral als ik het koud heb, wordt dat nog eens fijn geaccentueerd. Nee, mijn neus is niet bepaald mijn favoriete deel van mijn lichaam...

Stijl haar: Mensen met een bos krullen willen stijl haar. Mensen met stijl haar willen juist meer volume. Het is ook nooit goed ;). Zelf heb ik ontzettend stijl haar en daar ben ik zeker niet ontevreden mee. Ik vind het vaak zelfs wel mooi staan! Dan wel alleen op de eerste dag na het wassen, want daarná..dan is het een in elkaar gezakt (vet) iets. Ook kan ik amper krullen in mijn haar creëren. Ook al loop ik uren rond met van die idiote krulspelden, binnen no-time zijn ze weer verdwenen. En ja, ik spuit er dan ook allerlei spulletjes in...Mijn perfecties:

Nagels: Vaak krijg ik complimentjes over mijn nagels. Zelf ben ik er dan ook erg blij mee! Ik heb een vrij lang en smal nagelbed, waardoor mijn nagels al snel erg lang lijken! Mijn nagels zijn niet erg sterk van zichzelf, maar nagelharder doet echt wonderen!

Haarkleur: Ik ben niet erg blij met mijn soort haar, maar ik ben wel tevreden met mijn haarkleur. Ik ben donkerblond van mezelf en ik heb veel blonde highlights. Het enige vervelende is dat mijn haar naar de punten toe een stuk lichter blond is, waardoor mijn haar bij mijn hoofd al snel vet lijkt..

Lengte: Pfoe, wat was die laatste perfectie moelijk om te bedenken! Er zijn wel dingen aan mezelf die ik niet lelijk vind, maar ook zeker niet écht mooi. Mijn lengte kwam het meest in de buurt van een perfectie, dus daarom is mijn keuze maar hierop gevallen! Ik ben 1,72 m. Er werd geschat dat ik 1,80 m zou worden, maar achteraf ben ik maar blij dat ik dat niet ben geworden! Dan zou ik altijd de langste geweest zijn en zou ik nooit hakken kunnen dragen! 1,72 m vind ik dan toch een prima lengte! Je bent nooit de grootste, maar ook nooit de kleinste! 

Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Heb deze tag een tijdje geleden ook gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen! En ik wist niet dat Andrea deze tag hade verzonnen! Haha

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...