14 jul. 2013

Review: MUA Undress Me Too Eyeshadow Palette

Daar stond ik dan bij Superdrug, helemaal overwhelmed van alle make-up en nagellakjes. Op mijn verlanglijstje stond Undress Me Too eigenlijk niet eens, alleen de dupe van Naked (1). Dom genoeg (ik heb nog steeds geen idee hoe het gebeurd is!) kocht ik Undress Me Too, i.p.v. Undressed. Toen ik daar achter kwam, moest ik natuurlijk nog een keer naar binnen en niet veel later vloog ik met twee dupes terug naar Weeze!MUA oogschaduw palettes zijn in Engeland te koop voor £4,-, wat omgerekend €4,62 is. Niet getreurd, MUA is ook online te koop en verstuurt voor €5,72 naar Nederland. Dit palette is toch wel een poepje goedkoper dan het originele Naked 2 palette, dat €37 tot €47 kost. Dat is toch weer bijna 8 keer zo goedkoop! En als de kwaliteit even goed is...Waarom zou je dan nog die €37 uitgeven? Laten we het maar gaan uittesten! 
De verpakking heeft veel weg van de bekende Sleek oogschaduwpaletten, maar de MUA paletten hebben wel een transparante deksel en (helaas) geen spiegel binnenin. Het palette bevat 12  oogschaduwkleuren (3 matte en 9 glanzende kleuren) en een sponsapplicator. Het palette weegt 9,6 g. 

Naked - Devotion - Shy - Fiery - Lavish - Dreamy 
Tranquil - Exposed - Reveal - Wink - Obsessed - Corrupt


Naked - Devotion - Shy - Fiery - Lavish - Dreamy 

Naked is een matte (lichte) highlighter, die dezelfde kleur heeft als mijn huid!
Devotion is een goed gepigmenteerde gouden oogschaduw.
Shy is een mooie glanzende highlighter. 
Fiery is een shimmery gouden kleur die meer naar oranje/koper neigt. cdcdcd
Lavish is een matte taupe kleur. 
Dreamy is een bruin met veel gouden glitter.
Tranquil - Exposed - Reveal - Wink - Obsessed - Corrupt

Tranquil is een lichtere versie van Dreamy.
Exposed is een glanzende donkergrijs.
Reveal is een een glanzende lichtgrijs.
Wink is een shimmery bruine tint.
Obsessed is een shimmery donker bruine oogschaduw.
Corrupt is een slecht gepigmenteerde, mat zwart.


Wat ik heb gebruikt bij deze look: Devotion op bewegend ooglid, Lavish in crease, Naked als highlighter op wenkbrauwbot, Shy als highlighter in binnenste ooghoek en Fiery langs onderste wimperrand + Essence Stays No Matter What Waterproof Eyeliner Pen en Maybelline One By One Volum' Express Mascara WaterproofDe oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, alleen de matte kleuren laten nog wat te wensen over. Het zijn echte dupes, zoek maar eens rond op internet! De oogschaduws zijn wel wat korrelig, maar dat vind ik voor die 4 euro zeker geen groot probleem!  Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...