22 sep. 2013

Nagellak Trends Herfst 2013!

De herfst is niet bepaald mijn favoriete seizoen, maar de echte fashionlovers schijnen deze tijd van het jaar geweldig te vinden. De herfst is hét seizoen van de mode met de nieuwste trends. En nagellak hoort daar natuurlijk ook helemaal bij! Kijk je mee naar de nagellaktrends voor de herfst?
Als er iets hip (en leuk!) is deze herfst, is het wel de textured finish. Niet alleen bij O.P.I., Barry M en P2 ligt deze speciale nagellak in de schappen, je kunt nu zelfs ook al bij Essence voor deze trend aankloppen!Metallic nagellak kan tricky zijn, aangezien de nagellak vaak wat stroperig lakt. Maar als de lak wel echt goed is, dan zit je zeker goed voor de herfst. Zilver, goud, brons, groen, alles is goed!Zoals altijd, komen de donkere kleuren terug in herfst en winter. Vooral donkerrood en bessenkleur zijn dit najaar helemaal hot. Vrouwelijke kleuren, daar gaan we voor!Als onderdeel van de textuur is de glitterlak ook erg mooi. Sinds de ontdekking van het nagellakpotje ben ik niet meer weg te slaan van glitter en er zijn er wel een aantal bijgekomen in mijn stash de afgelopen tijd. 


Een aantal maanden geleden vertelde ik al over de nagellaktrends voor de zomer en daar kwamen de korte, verzorgde nagels in voor. Ook nu zijn korte nagels nog steeds helemaal in. Niet te lang, maar niet te kort, maar met een mooie transparante of nude kleur en je bent ready to go!Ga voor zwart! Vind je dat toch wat te donker? Kies dan voor grijs, een erg donker blauw of groen! Dan zit je sowieso goed met je nagels deze herfst!


Q: Wat is jouw favoriete herfsttrend van 2013? Liefs' Iris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...