15 nov. 2013

Review: Maybelline Baby Lips Dr. Rescue Coral Crave!

Ik ben lichtelijk verslaafd aan lippenbalsem, denk ik... Elke lippenbalsem die iets meer beloofd, er leuker uitziet of een mooi kleurtje heeft dan gemiddeld, moet ik hebben! Zo gooide ik ook maar al te graag snel de speciale variant van de Baby Lips van Maybelline in mijn winkelmandje... Mag ik u voorstellen? De Dr. Rescue Baby Lips in Coral Crave!In Nederland zijn sinds kort de normale Baby Lips van Maybelline te koop voor EUR 3,99. Iedereen is er razend enthousiast over, maar ik hoorde nog betere dingen over de Dr. Rescue variant. In Amerika kon ik het dus dan ook niet laten er een mee te nemen!Wat Maybelline belooft:
WHY YOU'LL LOVE IT
  •   Medicated care soothes sore lips and combats dryness
  •  In 6 New natural tints
  •  In 1 minute, lips feel soothed.
  •  In 1 day, lips look more smooth.
  •  In 1 week, lips are renewedHet belangrijkste ingrediënt in de Dr. Rescue Baby Lips is menthol. De mintgeur is dan ook wel vrij sterk. Persoonlijk houd ik daar niet zo van en het was dan ook 'even schrikken' toen ik de lippenbalsem voor het eerst opentrok. Maar nu vind ik het inmiddels al niet meer vervelend.


De lippenbalsem is zacht, wat ik totaal niet verwacht had van een merk als Maybelline! De balsem voelt bijna aan als Labello. Op de lippen voelt het erg lekker aan en prikkelt de eerste paar minuten (op een positieve manier), zoals menthol dat altijd doet. Helaas geeft deze Baby Lips geen kleur af, wat me enigszins betreurde. De koraalkleur had zo mooi kunnen zijn!
De Dr. Rescue verzorgt je lippen erg fijn. De lippenbalsem is binnen één uur ingetrokken, waarna je lippen weer helemaal verzorgd aanvoelen. Ik gebruik hem nu al 1,5 week 1 à 2 keer per dag en ik merk werkelijk een groot verschil. Maar of hij aan mijn geliefde Nivea Lip Butter kan tippen? Dat nog net niet... Hij is in ieder geval wel een stuk beter dan NYC Applelicious Lipbalms of een gemiddelde Lipsmacker. 

Q: Heb jij al een Baby Lips lippenbalmsem getest? Liefs' Iris

5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...