20 nov 2013

Wishlist November 2013

Langzaamaan komt er alweer een eind aan dit jaar... Ik wil niet overkomen als een oud oma'tje, maar wat gaat de tijd toch snel! Het leek nog zo kort geleden dat ik nog hoopte om naar Amerika te gaan en nu ben ik al weer lang en breed weer terug! Hoog tijd voor een nieuwe beauty wishlist dus!



Laten we maar beginnen met een aantal nagellakken die ik op het oog heb: 



Van de Barry M Royals collectie zag ik de afgelopen tijd 2 swatches op Pinkypolish.nl en toen was ik op slag verliefd! Uren en uren heb ik over het internet gesurft om bij de mooiste swatches van de in totaal 5 kleurtjes te kunnen zwijmelen... Vooral Princess, Majesty en Countess hebben mijn voorkeur! 


En toen ik toch al bezig was met Barry M nagellak (die trouwens bij mij erg in de smaak vallen: ik heb er inmiddels 3, die allemaal geweldig zijn!), kwam er nog een erg mooie kleur voorbij! Denim is een blauwe holografische nagellak, die zoals je wel kunt zien, echt prachtig is!




Verder staan er nog 2 andere mooie nagellakjes op mijn wishlist. Beide van Catrice en dus een stuk makkelijker verkrijgbaar dan Barry M. Genius In The Bottle is een duochrome nagellak: dat wil zeggen dat hij van kleur verandert bij ander licht. Zo variëert deze van groen, bruin tot goud! Ook vind ik Miami Pink erg mooi: het is een vrij koele framboosroze lak met paarse, zilveren en gouden glitters. I like it!




Als ik thuis kom na school en in de spiegel kijk, is het eerste wat ik denk: 'Ai, glimhoofdje op en top, Iris!'. Zuinige Nederlander als ik ben, neig ik er nog al naar om eerst mijn poeder op te maken... Ik denk dat ik de instelling maar eens moet gaan laten varen! Ik heb veel goede dingen gehoord over de Stay Matt Powder van Rimmel en de All About Matte Powder van Essence! Dus waarschijnlijk wordt het een van die twee!



Mijn eerste (en enige) kwast van Real Techniques, de Expert Face Brush, gebruik ik (bijna) elke dag met veel plezier en is misschien wel mijn meest favoriete kwast uit mijn hele kwastencollectie! Het heeft geweldig resultaat, is ontzettend lekker zacht en het design is ook nog eens erg mooi. Tijd voor een nieuwe dus! Eerlijk gezegd is de collectie niet heel erg denderend: veel kwasten zijn vrij standaard of zitten in een set van 4, waarvan je er eigenlijk maar 1 of 2 wilt hebben! Nee dankjewel! Maar die RT Setting Brush ziet er daarentegen wel veelbelovend uit. Hij is voor van alles te gebruiken: poeder, highligter en bronzer!




Verder heb ik nog 2 andere kwasten op het oog: de Zoeva Soft Definer en Petit Crease. De kwasten van Zoeva schijnen van erg goede kwaliteit te zijn, dus die wil ik wel eens uitproberen! Ik heb wel een aantal oogschaduwkwasten, maar deze zijn allemaal goedkoop (Essence en Hema) en ik vind het tijd om eens te investeren in echt goede kwasten. En mijn keus gaat uit naar een blending en crease kwast van Zoeva!









Ik kan niet onder stoelen en banken steken dat ik een aantal highlighters op het oog heb... Het is al bijna een jaar geleden dat ik mijn Catrice Prime And Fine Highlighter kocht en deze gebruik ik werkelijk waar altijd! Maar er zijn natuurlijk ook altijd ándere mooie highlighters in de wei! Bijvoorbeeld de bekende MAC MSF's, die ik er echt geweldig uit vind zien! Maar dan moet mijn portemonnee daarna weer volledig dicht, zo'n gierig persoon ben ik ook weer. En de ELF Gotta Glow highlighter is ook al zo mooi, helaas heb ik hem in Amerika nergens gespot.. het schijnt een dupe te zijn van Nars Albatross, dus dat zit zeker goed! En dan de highlighter van The Balm... alleen die verpakking al!





Sleek palettes... iedereen weet wel dat ze ronduit fantastisch zijn! Zelf heb ik een half jaar geleden al het Oh So Special palette kunnen bemachtigen en meteen na het eerste keer gebruiken schreeuwde mijn hart al naar meer! Nu wil ik een palette met wat meer kleur, zodat ik met wat gewaagdere kleuren kan spelen, zoals de bovenstaande paletten I Candy, Acid en The Original. 


Het Catrice Feathers & Pearls palette ziet er ontzettend feestelijk uit, vind je niet? Normaal gesproken ga ik meer voor de naturelle oogschaduwkleuren en ik heb dan ook nog niet zo'n palette als deze in mijn stash liggen.... Grote tijd dat deze LE dus in de winkels komt te liggen! 


In Amerika wilde ik eigenlijk het Comfort Zone palette van Wet 'n Wild kopen, maar was helaas uitverkocht. Wel kocht ik een ander palette en toen ik hem voor de eerste keer swatchte werd ik omver geblazen: wat een pigment! Nu wil ik dat prachtige palette helemaal hebben...


Q: Wat staat er hoog op jouw wishlist op dit moment? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Mooie producten! Op mijn wishlist staan vooral producten van Rituals en TBS :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je hebt leuke dingen op je wishlist staan. hoog op mijn wishlist staan de bronzing pearls van oriflame xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...