30 dec 2013

OOTD: Girly Blogging Day!

Op een doodsaaie zondag besloten wij maar eens wat leuks te gaan doen. En echte bloggers als wij zijn, wisten wij natuurlijk al snel wat we gingen doen: bloggen! We namen onze favorieten van 2013 op en schoten wat leuke foto's voor een OOTD! Let's see!










Dit is wel mijn favoriete outfit van de afgelopen tijd. Ik ben helemaal gek op de rood-zwarte broek van de New Yorker. Verder draag ik bij de broek een spijkerjasje met zwarte mouwen van H&M en een top met de tekst 'Turn Up The Music'. Mijn meest comfy schoenen zijn mijn zwarte All Stars. De bloemenketting van Forever 21 die ik draag kreeg ik van mijn Amerikaanse uitwisselingsvriendin! De beige jas die ik op de eerste foto's draag komt uit de herfstcollectie van H&M.






Mijn grijze winterjas kocht ik in de herfstvakantie bij de C&A. De trui die ik hier draag kocht ik afgelopen week ook bij de C&A in Eindhoven. Mijn spijkerbroek nam ik ooit eens mee bij de Bazaar in Beverwijk. Deze super leuke ring kocht ik bij Primark voor 50 cent! De schoenen komen van de H&M, hier vertelde ik er al over! 


Q: Wat is jouw favoriete outfit van de afgelopen tijd? Liefs' Sara & Iris

3 opmerkingen:

  1. Toffe outfits! Welke camera gebruiken jullie?

    blossomedkissses.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Daniëlle, dankjewel! We gebruikten hier de Canos EOS 1100D!

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...