8 jan. 2014

Essence Superheroes Thermo Effect

In deze maand januari brengt Essence een limited edition genaamd 'Superheroes' uit. Een collectie boordevol nail-art. Er zijn losse glitters, een nagellak remover met glitters en nagellakken met speciale effecten. Liquid Sand, holografische en galaxy lakken, het is er allemaal! Zelf verheugde ik me het meest op de Thermo Effect nagellak: een nagellak waarvan de kleur verandert bij temperatuurstijging of -daling! Zou het echt werken? Je ontdekt het in enkele seconden!
Fantastic Girl is bij koude temperaturen paars en als hij opwarmt wordt de lak roze. Bij mijn nagels is de nagellak bij kamertemperatuur gewoon 'saai' paars, zoals op de foto hierboven. Als je wat warmere handen en langere nagels hebt dan ik, zal een ombre resultaat waarschijnlijk duidelijker aanwezig zijn. 


Af en toe verschijnt dit resultaat echter ook! Ziet dat er niet geweldig leuk uit? Als je vingers warmer worden, wordt de nagellak duidelijk roze en blijven de uiteinden van je nagels paars. 


Als je warm water over je nagels laat lopen, gebeurt dit! De kleur van de lak verandert binnen minder dan één seconde. 


En uiteindelijk zijn je nagels een fuchsia roze! De top coat die ik over de Essence Fantastic Girl draag is trouwens deze nagellak van L'Oréal! 


En met koud water.... Dan komt de donkere paarse kleur weer meteen terug! Mijn nagels zijn doorgaans net wat lichter paars dan op bovenstaande foto!

Met een top coat blijft het resultaat hetzelfde, maar ik weet niet of een base coat enig verschil maakt. Ik gebruik standaard een base coat, omdat ik mijn nagels niet wil laten verkleuren.

Ik vind het thermo effect ontzettend gaaf. Je ziet ze in Nederland zeker niet vaak gewoon in de winkel liggen en sowieso niet voor slechts €1,99. Dit is zeker weten de aanwinst van de collectie! Voor dit minieme prijsje kan ik niets anders zeggen, dat je hem snel moet gaan inslaan! Want in februari is het alweer tijd voor een nieuwe collectie van Essence: de Love Letters LE!

Q: Wat vindt jij van het thermo effect? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Top om te lezen dat je er gewoon een topcoat over heen aan kunt brengen! Hij staat bij mij klaar om te gaan gebruiken zometeen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...