5 mrt. 2014

Mijn plan: Gezond Eten, Sporten & Afvallen.

Ik voel me de laatste tijd niet echt top. Ik zit niet lekker in mijn vel en voel me al snel dik/stevig. Toch doe ik er niets aan. Dat moet vanaf nu veranderen. Ik blijf de hele zomer thuis. Dus ik kan dan het hardlopen meer gaan opbouwen en lekker sporten en afvallen. Ik wil niet broodmager worden. Maar er kan best wat af. Vandaag mijn plan en hoe ik het ga aanpakken!
Ik weet wel dat het niet gaat om uiterlijk. Maar ik wil wel slanker worden. Ik ga mezelf niet uithongeren hoor.

Ten eerste wil ik gaan hardlopen. Ik heb de app Runkeeper gedownload. Nu moet ik alleen nog gaan.... Ik heb zo weinig tijd, is mijn excuus. En dat is ook wel waar. School, werken en veel toetsen. Maar toch moet ik echt gaan hardlopen.

Gezonder eten. Ik snack veel minder dan eerst. Ik ben inmiddels verslaafd aan tutti frutti en gedroogd fruit. Nou, verslaafd is een groot woord. Ik probeer er op te letten. Ook eet ik 1 keer in de week yogurt en 1 keer een ijsje. Ik wil ook meer smoothies gaan maken en gezonde drankjes. Alleen dan moet ik meer fruit in huis halen. Maar het fruit seizoen komt dichterbij! En niet te veel frisdrank. Ik drink momenteel veel rivella en water.

Geen excuus meer bedenken. Ik moet die knop omdraaien en gaan. Maar hoe? Dat moet ik nog uitvinden.

Meer naar buiten. Zo ben ik van het weekend wezen wandelen voor 2 uur en heb ik een potje onprofessioneel hockey gespeeld.

Dit is mijn plan voor dit moment. Hebben jullie nog tips?
xx Sara

4 opmerkingen:

  1. Goed dat je van plan bent om gezonder te leven, succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie voornemens! Ik wil ook gaan hardlopen maar het komt er maar niet van :( En frisdrank is een echte boosdoener, goed dat je overgeschakeld bent op water! Ik wens je alvast veel succes :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...