15 apr. 2014

Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish


Ik begin lipsticks steeds leuker te vinden. Ik blijf nog steeds binnen mijn comfortzone met roze kleuren, maar ten opzichte van een paar maanden geleden koop ik al veel meer opvallende kleurtjes. Ik draag ze trouwens lang niet allemaal, maar het is een begin. Nu heb ik echter een prachtige koraalkleur ontdekt, die toch subtiel, maar ook erg fris en lenteachtig is! Het is de Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish in 03 Strawberry Secret, een lipstick, een lipstain en een lipgloss inéén!Sinds februari liggen de Made To Stay Smoothing Lip Polishes in de schappen van Catrice. Er zijn zes verschillende kleuren verkrijgbaar: nude, berry, rood en fel roze. Ze kosten €4,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Dit is wat Catrice over het product belooft: 


Prachtige, heldere kleuren die tot wel 8 uur blijven zitten. Made To Stay Smoothing Lip Polish biedt drie voordelen in één lipproduct: de kleurintensiteit van lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. Dankzij de zachte flock applicator is nauwkeurig aanbrengen snel en gemakkelijk. Made To Stay Smoothing Lip Polish droogt lippen niet uit en laat geen plakkerig gevoel achter.


De verpakking van Lip Polishes bevalt me goed: vol met details en je kunt duidelijk aan de buitenkant zien welke kleur je voor je hebt. Ook is de sponsapplicator erg  fijn: hij loopt lichtelijk krom en past hierdoor perfect op je lippen. De applicator glijdt zacht en moeiteloos over je lippen. 


030 Strawberry Secret


Kale lippen
Met 03 Strawberry Secret Ik vind de kleur van de Lip Polish erg mooi: een lekkere frisse koraalkleur. Dit is dé kleur waar ik naar op zoek was. Geen overdosis aan kleur, maar toch veel pigment met een subtiel tintje! 


De glans van de Lip Polish blijft geen 8 uur zitten, eerder een uur of twee/ drie, maar de kleur blijf je nog wel een paar uur zien. Linksboven zie je mijn kale lippen voor het aanbrengen en rechts na het aanbrengen en vervolgens een grote maaltijd aardappelen en gehaktballen! Zoals Catrice belooft, staint het echt je lippen!

De glans is iets waarvan je moet houden, maar persoonlijk vind ik het erg gaaf. Het oogt erg verzorgd en laat je gezicht wat wakkerder ogen! Ik ben nu al dol op de Lip Polishes van Catrice en misschien haal ik nog wel een wat knallendere kleur! 


Q: Wat is jouw favoriete lipkleur? Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...