22 apr. 2014

Kleine update! | Sara

Dit is mijn eerste blogpost vanaf mijn tablet. Ik ben net terug uit de stad. (Het is maandagmiddag als ik dit schrijf.) Naast een paar supermooie schoenen (Die jullie nog wel zien) kocht ik ook een tablethoes. Met een toetsenbord! Het typt superfijn en ziet er erg leuk uit. Ik kan niet veel foto's toevoegen vanaf mijn tablet, maar mijn artikel is dan alvast geschreven. Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over mijn nieuwe hoes.

Helaas heb ik hem gekocht in een lokaal winkeltje. Maar je kan ze overal wel kopen. Die van mij was 15 euro. 

Natuurlijk moet je bepaalde dingen nog steeds aantikken, maar typen vind ik veel makkelijker gaan. Ik heb als tablet de yarvik noble 7c. een 7 inch tablet van prima kwaliteit.

Ik kan bijna alles doen wat ik ook op een laptop kan doen. Twitter, Facebook en weheartit. Word is natuurlijk niet mogelijk. Ook kan ik, zoals je ziet blogposts schrijven. 
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe tablethoes. 

Dit is een ietswat kort artikeltje en zonder foto's. Maar ik wilde het toch graag even met jullie delen. Ik kan zo makkelijker 's avonds een blogpost typen. En ik ben ook zeker van plan om dat vaker te gaan doen. Ook als ik bijvoorbeeld weinig tijd heb. Dat ik dan even een persoonlijke update maak ofzo.

Jullie gaan dus vaker artikels vanaf mijn tablet zien. Maar daar zullen jullie niet echt iets van merken, hoor.

Hebben jullie ook een tablet?
xx Sara

1 opmerking:

  1. ik heb een ipad, maar eigenlijk gebruik ik die nooit om te bloggen. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...