24 apr. 2014

Mijn Everyday Bakje | Sara April 2014

Ik gebruik bijna elke dag make up. Vroeger lag dat gewoon in mijn la of los op mijn bureau. Sinds een jaar heb ik daar een bakje voor. Vandaag ga ik jullie laten zien wat er in dat bakje zit!
     Mijn bakje komt trouwens van de Action.Als eerste zit mijn foundation erin. De Miss Sporty So Matte Perfect Stay Foundation. Deze heb ik al een paar keer opnieuw gekocht. Maar de volgende keer ga ik een andere proberen. 

Hij kost 5 euro en is te koop bij Etos


Dan deze concealer van Maybelline. Ik gebruik hem al een tijdje en hij is nog steeds niet op. Ik heb hem gekregen en ga hem niet opnieuw kopen. Hij is me toch een beetje prijzig en zeker te duur voor de kwaliteit.

Deze concealer kost 8 euro en is te koop bij Kruidvat en Etos.


Deze poeder is van de action en kost rond de 1 euro. Voor die prijs werkt hij supergoed en hij gaat erg lang mee. Hij begint nu pas op te raken.Dan twee blushes. Catrice Defining Blush 040 Think Pink. Iris schreef hier al een review over. En Sleek Rose Gold die ik van Iris kreeg voor mijn verjaardag. Beide goed gepigmenteerd en roze. Ik gebruik ze afwisselind. Met een iets grotere voorkeur naar Sleek. Maar ik vind het zonde om alleen die te gebruiken. De Sleek blush kost 5,50 euro en is online te bestellen via the make up spot. Ook hier schreef Iris al een review over.


Mijn Hema wenkbrauwpotlood en wenkbrauwgel. Het potlood is 2 euro en de gel 3,75 euro.Mijn Essence eyeliner is echt superfijn en ik gebruik hem dagelijks. review
Prijs: 2,89 euro.Dan mijn Essence Get Big Lashes mascara. Deze mascara is erg waterproof en goedkoop. Zeker een aanrader.Mijn Essence I love stage eyeshadowbase heb ik al erg lang. Ik weet geeneens of hij nog wel te koop is. (Edit: ja!)De Catrice Camouflage Cream is ook superfijn en ik heb hem intensief gebruikt. Ik gebruik hem nu iets minder. Maar hij dekt supergoed!  Ik heb hem in 02 en hij kost 2,99 euro. Hij is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. review


De Nivea lipbutter in Raspberry Rosé. Hij is superfijn en ruikt erg lekker. Ik gebruik hem dagelijks. Hij kost 2,99 euro en is te koop bij Kruidvat. review


Dan de Essence Stay Matt Lipcream in Silky Red. Deze lipcreams zijn niet meer te koop, maar er is gelukkig wel een product dat er erg op lijkt. (De kleuren schijnen zelfs precies hetzelfde te zijn, alleen de verpakking is veranderd!) review


Dan mijn Apocalips Liplaquer in 501 Stellar. Hij kost 10 euro en is te koop bij Kruidvat. Hij dekt supermooi en blijft de hele dag perfect zitten.


Dan mijn Carmex lippenbalsem uit Londen. Superfijn en werkt erg goed. Ik betaalde hier 2 pond voor in Londen.En als laatste een geurtje van Vogue Girl die ik ook niet echt meer gebruik.


Als jullie nog ergens een review van willen zien zeggen jullie het maar!

                                               Q: Welk product gebruik jij dagelijks?
                                                                       xx Sara

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...