26 apr. 2014

Review: Essence Colour & Go 145 + Special Effect Topper 19

Vandaag is het Koningsdag. We willen jullie allereerst een fijne Koningsdag wensen! Vandaag ga ik geen look maken met rood wit blauw omdat ik dat simpelweg niet draag. Wel review ik vandaag mijn favoriete oranje nagellak en een supermooie top coat. Mijn nagels gaan vandaag dus wel opvallen.     
De oranje nagellak is een Colour & Go van Essence, in de kleur 145 Flashy Pumpkin.

    
De kleur is echt fel oranje. Erg handig voor Koningsdag of andere gelegenheden zoals een WK voetbal!


De Feathered Effect nagellak is in de kleur 19 Bird of Paradise.


Er zitten veel verschillende kleuren in. Niet erg opvallende kleuren. Eerder pasteltinten. Hoe langer je blijft kijken hoe meer je ontdekt!Het oranje is goed te zien en écht oranje. Van veraf lijkt het net alsof ik glitter nagellak op heb door de top coat.Maar van dichtbij zie je dit. Echt superleuk. Het lijken op kleine hagelslag en het geeft een beetje een speels effect.

Ik kan alleen maar positief zijn over deze twee nagellakken. De oranje lak dekt met 2 laagjes en met de top coat kan je zelf bepalen wat jij het leukst vindt. Ik heb uiteindelijk één laagje gebruikt en ben een paar keer over hetzelfde stukje gegaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Essence Colour & Go Nail Polish kost €1,69 en Essence Nail Art Special Effect Topper kost €1,89. Essence is te koop bij Kruidvat. 

Q: Wanneer dragen jullie oranje nagellak?

                                                     Nog een fijne Koningsdag!
                                                                 xx Sara (& Iris )

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...