28 mei 2014

Mijn Make-up & Verzorging Aanraders | Sara Mei 2014 Deel 1

Ik heb vrij veel beauty en verzorgingsproducten. Maar natuurlijk zitten daar veel dingen tussen die ik niet echt aanraad. Daar wil ik nog een keer een artikel over maken. Maar ik heb ook veel dingen die ik aanraad. En die ga ik vandaag aan jullie laten zien!







Als eerste het Absolute Nude Palette van Catrice. Echt een superfijn palette en echt zijn geld waard. Voor 5 euro ga ik niet moeilijk doen. Deze gebruik ik dagelijks en is dus een echte aanrader! 

Review


Ook Essence Longlasting Lipsticks zijn favoriet. Ieder meisje dat ik ken heeft er wel eentje denk ik. Ik hoor er veel over. Helemaal omdat ze zo goedkoop zijn. Ik heb er nu vijf en wil ze het liefst allemaal. 

Review 04 en 10
Review 03 en 07
Review 07 en 13


Ook de Catrice Camouflage Cream is een echte aanrader. Iris heeft hem zelfs al opnieuw gekocht en als die van mij op is ga ik dat ook doen. Hij is helemaal niet duur en dekt supergoed!

Review


Dat wij fan zijn van de Essence Stays No Matter What Eyepencil & Shadow mag inmiddels ook wel duidelijk zijn. Wat een leuke dingen en dat vinden anderen ook. Want elke keer wil ik de blauwe kopen, maar dan is hij weer uitverkocht!

Review
Review
Review


Hema nagellakjes zijn niet altijd even goed. Maar er zitten zeker een paar leuke tussen. Tip: Zoek eerst de swatches op (Hoe de nagellak op de nagels staat en dekt). Zo kan je precies het effect zien en kan je bepalen of je het mooi vind. Typ het gewoon in in Google. 



Ook Sleek producten zijn zo fijn. En vooral de oogschaduwpalettes. Ik gebruik ze vaak en met veel plezier!

Ooglook


Barry M lakjes zijn ook mega fijn. En vooral de liquid sand lakjes zijn erg gaaf. En ze blijven zolang zitten. Ook ben ik verliefd op mijn Sleek Rosegold Blush. Ik ben zo bang dat hij op gaat dat ik hem maximaal drie keer per week gebruik... Whoops!

Review nagellak
Review blush




Ook deze hebben jullie al vaak voorbij zien komen. Hij is ook gewoon erg fijn en nog steeds verkrijgbaar in een andere verpakking!

Review


Tja, ook deze is erg fijn. Het begint een beetje eentonig te worden. Deze lip butter ruikt vooral erg lekker. 

Review



Supermooi Golden Rose lakje. Ook Golden Rose is een echte aanrader. Maar helaas alleen online te koop. 



OPI is duur! Erg duur! En ik vind de kwaliteit eerlijk gezegd niet super. Maar deze top coat is erg mooi!



Ik gebruik alleen nog maar eyeliners en oogpotloden van Essence tegenwoordig. Deze eyeliner gebruik ik zelfs dagelijks. Hij is goed zwart, makkelijk te gebruiken en je kan er goed een dun lijntje mee zetten.

Review


And last but not least: mijn nieuwe foundation. Wat een topper is dit! Hij dekt supermooi en hoewel hij donkerder is dan mijn vorige merk ik op mijn gezicht geen verschil. Wel is hij aan de prijzige kant. Maar Maybelline heeft vaak acties!

Review


Zo, dat waren nog eens veel foto's!


                                                      Q Wat is jouw favoriete product?

                                                                            Xx Sara

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...