29 mei 2014

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Een highlighter om je huid mee uit te kleden, dat zie je ook niet vaak. Je zou eigenlijk toch verwachten dat je je gezicht aankleedt met make-up, haha? Toen ik vorig jaar naar Londen ging, had ik deze naakte highlighter al op het oog. Ik besloot daar toch alleen mijn huid 'uit te kleden' met MUA's Undressed en Undress Me Too en vergat daarna het bestaan van de highlighter. Maar nu MUA in Nederland te koop is... Deze keer moest en zou ik mijn huid uitkleden met de MUA highlighter! 

Ik gebruikte al meer dan een jaar non-stop mijn Catrice Prime And Fine Highlighter. Deze is helaas afgelopen assortimentsupdate geannuleerd, dus ik ging op zoek naar een nieuwe budget topper! Maar dat bleek nog best een lastig karweitje! De meeste drogisterij merken hebben geen geweldige highlighters, alleen heel soms in hun limited editions. Maar nu is onze redding gearriveerd: MUA!Doet het patroon van de highlighter jou ook al zo denken aan de Extra Demension producten van MAC? Dat is eigenlijk ook de belangrijkste reden dat ik zo benieuwd was naar deze highlighter! Want €7 is toch wel iets minder dan een volle prijs van €30 die je voor de gemiddelde MAC highlighter betaalt! Verder is de verpakking lekker clean en strak. Geen poespas. Je krijgt trouwens zo'n 7,5 gram product. 
De highlighter is een lichte beige kleur met een koele ondertoon. Gewoonweg prachtig, vind je niet? 


Ik word gewoon bijna spontaan verliefd op deze highlighter, elke keer wanneer ik de foto's weer zie... Hij geeft een prachtige, rozige glans. 


Alleen matte bronzer en blush - Met highlighter 

Moet ik nog iets zeggen? Wauwie! MUA heeft een prachtige highlighter weten te maken. De glans is echt geweldig. Wel zitten er wat grovere glitters in, dus het is wel oppassen geblazen. Waar ik mijn Catrice highlighter ook wel op andere delen van mijn gezicht gebruik, zou ik deze niet op je neus en voorhoofd gebruiken. Tenzij je als een discobal wilt rondlopen, natuurlijk!Ik ben echt blij verrast door dit product van MUA. De eerste keer gebruiken viel hij me wat tegen, omdat hij zo 'hard' is, maar nu denk ik dat dat alleen maar iets goeds is. Anders had hij nog gepigmenteerder geweest! Helemaal nu ik de foto's zonder en met highlighter naast elkaar heb gezien, ben ik razend enthousiast geworden!

De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter kost €6,99 en is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen. 

Q: Wat is jouw favoriete highlighter? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik deze dagelijks, ben er zeer tevreden over! Mooie nagels trouwens :)
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...