10 mei 2014

Preview: Essence Trend Edition Hup Holland Hup

Jullie weten vast wel dat het WK er halverwege juni weer is. Normaal heb ik helemaal niets met voetbal. Ik kan het niet en het interesseert me niet. Totaal niet. Maar bij een WK of EK ben ik best nieuwsgierig. Ik kijk alle wedstrijden die Nederland speelt met mijn moeder en broertje. Natuurlijk wil je er wel leuk uitzien voor het WK. Zodat iedereen ziet dat je jouw land support. Vandaar dat Essence met deze nieuwe collectie kwam. Want wie wil er nu niet leuk uit zien tijdens het WK?
Hierboven zag je lichaamstattoos. Leuke rood wit blauwe versieringen. Toch heeft lang niet alles met voetbal te maken en kan je ze misschien ook nog op de volgende koningsdag gebruiken. Ze zien er op zich wel leuk uit. Ze gaan 1,99 euro kosten.

Mooie nagellakjes die je met elkaar kan combineren. Ik ben wel benieuwd naar de witte. Want witte nagellak is meestal niet zo fijn. Misschien ga ik die wel halen.

01 topscorers, 02 Hattrick! en 03 Wilhelmus van Nassouwe. Deze lakjes gaan 1,69 kosten. Dus de normale prijs.Deze haarklipjes zijn... apart. Ik weet niet echt wat ik hier van moet vinden. Maar op zich is het wel leuk bedacht. Ze gaan 1,99 euro kosten.


Handgel is altijd handig. Ik gebruik het bijna nooit. Maar het is wel handig. Ik zie er ook nog rode, witte en blauwe "spikkels" in. Leuk detail.

Deze handgel gaat 1,89 euro kosten. Wat ik best een redelijke prijs vind. 


Grappige haarelastiekjes waarmee je kan laten zien dat je voor Nederland bent. 
Deze gaan 1,59 euro kosten.


Leuke stickers met dezelfde figuren als de tattoos. Ik vind de All-Star look-a-like wel leuk. Je kan ze op je nagels en huid gebruiken. 

Deze stickers gaan 1,39 kosten.


Dan een armbandje met een voetbal. Hij ziet er wel grappig uit vind ik. 
Deze gaat 1,59 euro kosten.
Ook is er een soort 3 kleurige stift. Die kan je normaal ook in de feestwinkel ofzo kopen. En nu komt Essence er ook met 1. Ik vind het altijd superhandig en ik ga zeker even voor deze kijken!

Deze "stift" gaat 1,99 euro kosten.

De swatches en foto's zijn niet door mij gemaakt. Maar door degene van wie alle foto's zijn. Onder dit artikel staat een linkje. 


En als laatste nepwimpers. Ik weet niet of dit echt iets is en of je het echt gaat zien. Maar het ziet er wel grappig uit.

De nepwimpers gaan 2,39 euro kosten.Er zitten zeker wat leuke, en vooral grappige dingen tussen. Ik ga even kijken voor de "stift" met rood wit blauw, het witte nagellakje en de handgel. Als ik er tijd voor heb.

Q Wat vind jij het leukst uit deze collectie?
xx Sara

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...