17 jun. 2014

Fashion Inspiration | Summer 2014

Vandaag weer wat inspiratiefoto's. Ik ben gek op de site lookbook. En ik kijk er dan ook regelmatig op. Eens in de zoveel tijd zet ik dan wat foto's in een artikeltje. Vandaag is het weer zo ver! 
Hoedjes zijn weer helemaal in. En crop tops ook. En dat is mooi. Want ik ben gek op crop tops! De combinatie van hierboven vind ik dan ook erg gaaf. En die broek is ook zo leuk! Maar ik zou helaas nooit met een blote buik over straat durven lopen.Dit is dan weer een beetje hippie achtig. Maar wel erg leuk! Lange rokken zijn ook helemaal in. Dit zou ik niet zomaar zelf dragen. Maar het ziet er wel leuk uit.
 Dit is gewoon altijd leuk. Simpel maar erg leuk. Dit zou ik best kunnen dragen. Zwart en wit doet het altijd goed. En die schoenen zijn erg gaaf. Die tas is ook superleuk. Heel de outfit is af en bijna perfect. Ripped jeans vind ik niet zo leuk. Maar dit gaat wel. Het ziet er leuk uit bij anderen. Maar zelf zou ik het niet zomaar aantrekken. 


Dit ziet er ook superleuk uit. En heel simpel. Ik zou denk ik wel het broekje of topje apart dragen. En niet samen.  Weer een zwart wit combinatie. Ik vind het gewoon erg leuk!Die pet is zo gaaf. Erg leuk, en hij maakt de outfit veel leuker en opvallender.Ook dit is erg leuk. Erg zomers en dat topje heeft een leuk model. En dan op dat rokje en met die zilveren clutch. Echt superleuk!

                                                      Dat waren weer wat outfits. 


                                                   Wat is jouw favoriet?
xx Sara

1 opmerking:

  1. Wauw, hele mooie outfits waar je zeker veel inspiratie uit kunt halen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...