18 jun. 2014

Blogilates Beginner's Calendar

Je zou je maar kunnen vervelen in je meivakantie... Dat was in ieder geval wat ik deed! Ik liep al hard en ik wilde nog wat verder gaan met sporten. Ik hoorde veel enthousiaste reacties over het YouTube kanaal van Blogilates en ja, toen begon het avontuur! Vandaag deel ik mijn ervaring met de Beginner's Callendar, die ik een tijdje terug afmaakte!Callie van Blogilates maakt elke maand een nieuwe kalender, waarin ze haar workout video's voor je bij elkaar zet. Bij de Beginner's Calendar duren de 3 video's samen ongeveer 30 minuten. Daarna is het de bedoeling (als je wilt dan) haar maandelijkse kalenders te gaan doen. Ik ga nu beginnen met de maandelijkse kalenders. En oh boy, die zijn pas het echte werk! 


Je volgt de hele maand deze kalender en één video van de dag herhaalt zich elke week. Erg leuk, want je merkt dat het steeds makkelijker gaat! En of ik echt verschil heb gemerkt aan mijn lichaam? Ik heb niet opeens 'boom, in your face' spieren, maar er zijn wel kleine verschillen. Deels veroorzaakt door hardlopen, deels door Blogilates! Nu leek het me leuk om mijn favoriete video's uit de serie te delen!Vooral de challenges zijn erg gaaf om te doen! Van die squats had ik de eerste keer zó'n spierpijn, dat ik de dag erna amper nog kon hardlopen, haha. En het fijnste van alles, je hebt je eigen personal trainer. Alleen eentje die via de laptop of tablet tegen je praat! 

Q: Heb jij wel eens een Blogilates video gedaan? Liefs' Iris

1 opmerking:

  1. Dit wil ik zo graag eens gaan doen, maar nu heb ik het nog best wel druk. Na mijn toetsweek/in de vakstudie dus ga ik denk eens wat proberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...