24 jun. 2014

Let's Get Personal Juni | Iris

Ah, wat is het lang geleden sinds ik een echt persoonlijk praatje heb gehouden! Meer dan twee maanden, om precies te zijn. Het is duidelijk tijd om weer eens bij te praten. Wat houdt mij de afgelopen tijd bezig? Van sporten tot school!De komende twee weken wordt het even bikkelen en dan is het eigenlijk al zomervakantie voor mij! Mijn toetsweek start namelijk over een paar dagen... 5 dossier toetsen en 6 voortgangstoetsen. Voor degenen die niet weten wat dit inhoudt: dossierwerk telt al mee voor je eindexamen. Van het vooruitzicht word ik dus al erg vrolijk. Just kidding. 

Maar daarna heb ik praktisch gezien al zomervakantie! Nog een schoolreisje, handtekeningen zetten, toetsen en rapport ophalen en boeken inleveren. Heerlijk idee, vind je niet? Ook weer heel vreemd, het schooljaar lijkt zo snel voorbij gegaan te zijn. Voordat ik het doorheb, ben ik straks een vijfdeklasser. Aahh!Zoals jullie waarschijnlijk weten, loop ik regelmatig hard. Ik kwam jammer genoeg niet echt verder dan 3 km aan één stuk lopen en wilde meer! Ik hoorde veel positiefs over 'Rennen met Evy'. Dit is een hardloopprogramma om uiteindelijk 5 km te gaan lopen. Ik heb wel halverwege begonnen, hoor! Ik moet nog 5 'lessen' en dan zou ik het in principe moeten kunnen. Eindelijk! Tegen die tijd zal ik er nog wel een artikeltje aan wijden. Als ik dit trainingsschema heb afgemaakt, wil ik verder gaan opbouwen. Hoe ver weet ik niet, aangezien ik wel voorzichtig moet doen met knieën... 

En wat me verder nog bezighoudt? Het WK voetbal natuurlijk! Oh, en dat het nu echt officieel zomer is. Geweldig gevoel is dat! Ik kan niet wachten tot ik weer op vakantie ga. En mijn H&M die laats binnenkwam (hier lees je mijn shoplog). Ik ben zó dol op de crop top met zonnebloemen! 

Q: Wat houdt jou dit moment bezig? Liefs' Iris

1 opmerking:

  1. Leuk zo'n persoonlijk praatje! Met school zit ik in principe in dezelfde fase, echt zo raar en eng volgend jaar examen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...