22 jun. 2014

Last Seen Movies #3

Ja, het is alweer tijd voor een nieuwe Last Seen Movies! De derde alweer, wow. Ik ben dol op TV series en kijk eigenlijk normaal gesproken niet zoveel films. Maar met mijn vrienden erbij... Dan is het hartstikke gezellig! Life of Pi


Voor Engels had ik het boek Life of Pi van Yann Martel gelezen. Daarom wilde ik ook erg graag de film zien, omdat ik best onder de indruk was van het verhaal. Het gaat over een jongen Piscine Patel, de zoon van een dierentuin directeur. Tijdens een overtocht van India naar Canada, is hij de enige mens die een schipbreuk overleeft. Hij komt samen met een zebra, hyena, chimpansee en tijger op een reddingsboot terecht. Het boek / de film gaat over hoe het zolang volhoudt. Maar hoe bijzonder ik het boek vond, de film vond ik persoonlijk erg tegenvallen... Bijna saai zelfs!

IMDb: 8,1


Dumb & Dumber


Snap je wat ik bedoel als ik zeg dat sommige films zo onorgineel zijn, dat ze gewoon zo geweldig zijn? Deze keer heb ik het over de film Dumb & Dumber, een komedie uit 1994. Het verhaal gaat over 2 beste vrienden, die niet bepaald snugger zijn. Op een dag ziet een van de twee een vrouw een koffertje achterlaten. Hij is verliefd op haar en gaat haar met het koffertje achterna, dat eigenlijk voor een stelletje criminelen is bedoeld.

IMDb: 7,3

The Notebook

Menig meisje zal nu vast van haar stoel vallen, nu ik zeg dat ik de The Notebook nog nooit eerder had gezien. Nu kan ik mezelf ook wel voor m'n kop slaan trouwens. Een arme jongen van het platteland wordt verliefd op een rijk meisje. Al snel krijgen ze wat samen, maar als zij weg moet, verliezen ze contact. Jaren later ontmoeten ze elkaar weer, en dan... Verder ga ik niet verklappen. Dat moet je zelf maar zien!

IMDb: 8,0
FrozenAls er een disney film is die de afgelopen tijd veel in de spotslights staat, is het Frozen wel. Ik keek hem samen met een vriendin (hi, als je dit leest!). En dagen erna konden we de liedjes nog steeds horen, haha! Ik durf te wedden dat dit ooit nog een echte klassieker gaat worden. De film draait om twee zussen, waarvan er een magische krachten heeft. Na een voorval vlucht ze en laat ze eeuwige winter achter zich...

IMDb: 7,9

Q: Heb jij nog film aanraders? Let me know! Liefs' Iris

1 opmerking:

  1. Life of Pi vond ik ook erg saai, zo jammer! The Notebook is echt geweldig en Frozen wil ik nog heel graag zien! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...