29 jun. 2014

Review Kruidvat SPF 30 sunstick

Ik heb in de zomer altijd last van verbrande lippen. Vorige zomer had ik daarom een lippenbalsem tegen de zon in Frankrijk gekocht. Maar die begint op te raken. Hij is superfijn, dus ik ging op zoek naar een andere variant. Natuurlijk heb je de officiele Labello, maar die van Kruidvat is goedkoper. Vandaag heb ik een review voor jullie. Zodat je de komende weken ook je lippen goed kunt verzorgen, want ook die kunnen verbranden!
De stick is heel lichtgeel en ruikt naar zonnebrand. Niet zo'n lekkere geur, maar ook niet vervelend. De verpakking is opvallend en simpel, wat wil je nog meer voor dat geld?


De stick weegt 4,8 gram, dat is normaal voor een lippenbalsem. 


Je ziet een lichte glans op mijn hand, maar totaal geen kleur.


Met flits. Je ziet hem glimmen. Dat is ook even zo, maar dat verdwijnt snel hoor. 


In daglicht

Al met al vind ik dit een fijne lippenbalsem voor een klein prijsje. Hij werkt goed. Mijn lippen verbranden nu minder snel. Ik smeer dit 2x per dag ( op een zonnige dag) op mijn lippen. En dat werkt prima. Helaas heb ik hem laten vallen, en daar kan hij natuurlijk niet tegen. Binnenkort dus maar even een nieuwe kopen. 


Deze lippenbalsem is een echte aanrader. Hij is te koop bij kruidvat en kost 1,55 euro. 

                                                                              xx Sara

1 opmerking:

  1. Zelf smeer ik mijn lippen eigenlijk nooit in tegen de zon, waarom weet ik niet. Snel even deze lippenbalsem halen dus! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...