18 jul. 2014

Action Shopblog | Juli 2014

Voor het vrijwilligers werk dat ik al jaar in jaar uit doe, kreeg ik laatst een Action cadeaubon. Je begrijpt dat ik niet erg lang stil kon blijven zitten en snel naar de winkel ben gegaan! Ik vond geweldige koopjes: O.P.I. en Rimmel voor ontzettend lage prijzen!


De afgelopen tijd ben ik steeds meer aandacht gaan besteden aan het interieur van mijn kamer. Wat kaarsjes hier, wat parfummetjes daar... Ik wilde ook kleine plantjes gaan neerzetten, maar was bang dat ik zou vergeten ze water te geven. Toen kwam ik deze schattige nep plantjes tegen bij de Action! Leuk zijn ze, hè?

Deze decoratie planten kosten €0,89 per stuk.Val je al van je stoel af? Ik sprong in ieder geval (bijna letterlijk) een gat in de lucht toen ik ze opeens in het schap aantrof. O.P.I nagellak bij Action?! Dat had ik echt nooit verwacht. Het is crack nagellak, wat ik al tijden niet meer heb gebruikt. Maar wie kan dit nou laten staan?

O.P.I. nagellak kost nu €1,79 per stuk. (Normaalprijs ligt rond de €15,-)Ja inderdaad, Action had nog meer A-merken liggen. Naast O.P.I. en Maybelline ook Rimmel. Ik kocht een liggloss (105 Pink Benefit) en lipstick (800 Pink Star), die ik er op het eerste gezicht wel goed vond uitzien. Hier lees je vast later nog iets over!

Rimmel lipproducten kosten €1,79 per stuk.En als laatst nog één nagellak. Ik had al zo lang geen nieuwe nagellak meer gekocht (lees: één maand)... Tja, ik denk niet dat ik nog eens van mijn verslaving af kom. Dit kon ik gewoon echt niet laten liggen. Een topcoat met hartjes glitter? Kom op zeg!

De So Me Heart Glitter nagellak kost €1,09 per stuk.


Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Hele leuke items heb je geshopt! Die crackle nagellak van OPI heb ik ook wel eens bij de big bazar zien liggen. Verder ook echt hele leuke dingen gescoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke shoplog, de plantjes zien er heel leuk uit! X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...