16 jul. 2014

Fijne Vakantie, Blogposts en Spam Je Blog!


Ten eerste willen we jullie een ontzettend fijne vakantie wensen. Sommigen hebben al een week en anderen moeten nog een week. Maar het is in zicht!! Voor ons is de vakantie vandaag officieel begonnen. En we hebben er zin in. Lekker op vakantie gaan, shoppen, afspreken en natuurlijk bloggen!

Veel blogs hebben een zomerrooster ingesteld. Ook wij zelf hebben een druk programma deze maand(en) en daarom hebben wij besloten om vanaf vandaag om de dag een nieuwe blogpost te plaatsen. We merken toch dat ons plekje internet minder bezocht wordt, wat volkomen begrijpelijk is. Wil niet iedereen genieten van het heerlijke weer? Vandaar ons besluit. Wanneer er weer elke dag een nieuwe update komt, hebben we nog niet bepaald. 

Maar we kunnen het niet zonder jullie hulp. Wat willen jullie deze vakantie zien? DIY video's? Lookbooks? Zeg het maar en misschien voeren wij het wel uit! Laat in een reactie achter wat jij graag op onze blog zou willen zien! 

En als dank voor jullie tips doen we vandaag een Spam Je blog. Dus als je een tip achterlaat kan je gelijk je blog achterlaten in de reactie. Zo kunnen wij en anderen in de vakantie een bezoekje nemen bij deze blogs. Veel spamplezier en een fijne vakantie!

Xx Sara en Iris

1 opmerking:

  1. http://www.diolifestyle.nl/ is een persoonlijke fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer. Op mijn blog probeer ik andere mensen te inspireren met mijn eigen kledingstijl. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere stijl.

    Nieuwsgierig naar mijn blog? Kom dan snel kijken!
    http://www.diolifestyle.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...