1 jul. 2014

Nails of June

Vorige maand was er geen Nail of May blogpost, omdat ik toen eigenlijk alleen deze Sally Hansen nagellakken had gedragen. In juni lakte ik mijn nagels met O.P.I., MUA, Rimmel, Miss Sporty en Essence! 


Ik startte mijn maand met een lekker fuchsiakleur. Dit is A Definite Moust Have van O.P.I. uit de Minnie Mouse Collection van vorige zomer. Ik vind het zo'n geweldige kleur, vooral met het mooie weer van begin juni! Ik sta nu eigenlijk alweer te trappelen om mijn nagels opnieuw te lakken...
Dit kleurtje van MUA hebben jullie al eerder voorbij zien komen. (Lees hier mijn uitgebreide blogpost). Strawberry Secret is dé perfecte barbieroze waar ik al een tijdje op zoek naar was. Mission accomplished! En ook nog eens lekker budget ook. 
Essence's Party In A Bottle kwam zaterdag nog voorbij. Ik gaf al aan, dat ik nog niet wist of ik echt helemaal dol ben op de top coat. Lelijk is 'ie niet, maar wel een beetje saai. De donkergroene basiskleur is trouwens ook van O.P.I.: namelijk de nagellak Ski Teal We Drop. De lichtere groen is Miss Sporty 346.En als laatste lakte ik mijn nagels met Rimmel Midnight Skinny Dip. Een mooie donkerblauwe kleur met miniscule glitters. Deze kocht ik vorig jaar speciaal voordat ik naar Londen ging. Hier kan je de nail-art die ik ermee maakte nog eens terugzien. 

Liefs' Iris

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...