8 jul. 2014

Review: Grazia Beauty Special

Mascha van Beautygloss is goed op weg. Eerst kwam haar boek al uit, die ik nog steeds graag wil hebben. En ook was ze gastredacteur van de Grazia voor een keer. Toen ik haar artikel erover zag wist ik het zeker, die ga ik kopen. En ik heb hem geen moment meer weggelegd. Vandaag een review. 
 De voorkant is mooi en trekt je aan. De coverfoto van Mascha is ook erg mooi!Haar introstukje is al erg leuk en inspirerend. En heel persoonlijk. 


Dit artikel was één van mijn favorieten. Het ging over Kim Kardashian. Je ziet echt helemaal hoe haar gezicht in de make up gaat en ook het effect bij anderen. Er zat ook nog een artikel bij over haar bruiloft en over hoeveel geld al haar stylisten verdienen. Hoe veel zij dus uitgeeft aan haar verzorging. En dat is veel kan ik je zeggen! Erg leuk om te lezen. 


Er staan ook aardig wat artikeltjes door of over Mascha in. Dit zijn allemaal make up looks die ze door de jaren heen gemaakt heeft. En ik herkende ze allemaal!


Er staan veel mooie en leuke foto's bij haar interview. 


En natuurlijk is een tijdschrift niet af zonder wat mode pagina's. Daar kan ik altijd veel inspiratie uit halen. 


Dit artikel gaat over Ivana, een goede vriendin van Mascha. Ze wilde een victoria's secret lichaam voor haar 30e en dat is haar aardig gelukt. Ze eet veel gezonde dingen en maakt ook filmpjesYoutube


Ook staat er een interview in met Tatjana. Een van de beste vriendinnen van Mascha en Miss Nederland.

Dit is echt een leuke beautyspecial. Heel persoonlijk en leuk. Het is echt alsof je Mascha al superlang kent. Als je haar vlogs volgt ken je ook vrij veel mensen die een interview hadden. 

Erg leuk om te lezen en zeker leuk om mee te nemen op vakantie. Een echte aanrader!

De Grazia beauty special is nog 3-4 weken te koop en kost 3,95 euro. Hij is te koop bij boekhandels en in de meeste supermarkten.

                                        Hebben jullie de Grazia Beauty Special al?
                                                                         xx Sara

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...