7 jul. 2014

Katy Perry Killer Queen

Normaal gesproken laat ik het aan Sara over om parfums te reviewen. Geuren beschrijven? Veel te lastig! Vandaag maak ik een uitzondering, want ik wil dit parfum voor koninklijke dames maar al te graag met jullie delen. Katy Perry's Killer Queen, let's have a look, my dear queen!
Het parfum is voor de zelfverzekerde en machtige vrouw. De geur is rebels en heeft pit, net als Katy Perry zelf. De geur is geïnspireerd op rode fluweelbloemen waarvan de dieprode bordeauxkleuren doen denken aan een koninklijke mantel.

Topnoten: wilde bes, pruim en bergamot 
Hartnoten: rode fluweelbloemen, natuurlijke Arabische jasmijn en rainbow plumeria
Basisnoten: pruim, vloeibare praline en natuurlijke patchoeli
Als de verpakking niet je aandacht trekt, dan weet ik het ook niet meer. Dit is wel echt een pronkstuk! De vorm van een edelsteen met een bordeauxkleur die doet denken aan een koninklijke mantel. Dit alles is ook nog eens geïnspireerd op de scepter van een koningin. De flacon heeft zelfs nog een kroon met een speciaal ontworpen wapen. Kortom, er is duidelijk lang over nagedacht!En dat het belangrijkste: de geur! Meestal draag ik luchtige en frisse parfums, maar deze is daar totaal het tegenovergestelde van. Het eerste dat meteen opvalt is, dat de geur wat 'zwaarder' en erg zoet is. Hij is wel zwoel, exotisch en warm te noemen. 

Ja, dit is echt een power parfum! Als ik hem opspuit, krijg ik meteen een heerlijk gevoel. Misschien niet een parfum voor een mooie zomerdag, maar wel meer dan geschikt voor speciale gelegenheden en winterse dagen opgesloten in warme kleding! 

Prijzen: 
15 ml €17,50
30 ml €27,50
50 ml €37,50
100 ml €49,50

Katy Perry Killer Queen is te koop bij luxere drogisterijen en parfumeriën, zoals Etos, Douglas en Ici Paris XL.

1 opmerking:

  1. Goede review hoor! Ik heb deze ook en erg lekker is ie. Inderdaad wat zwaarder dus fijn voor speciale gelegenheden! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...