7 aug. 2014

Swatch | Catrice Call Me Princess

Waar mijn goede voornemen om minder nagellak te gaan kopen is gebleven, weet ik ook niet meer. Een héle maand had ik het vol gehouden, totdat bij Kruidvat en Action binnenliep. Ik kocht Call Me Princess van Catrice. Deze heeft het bekende 'liquid sand' effect! 
Catrice noemt haar nagellakken met liquid sand finish 'Crushed Crystals'. In totaal bestaat de lijn uit zes verschillende kleuren. Ze variëren van rood tot donker paars en van champagne tot zilver. 
3D-effecten zijn de ultieme nageltrend. Crushed Crystals zorgen voor een briljante finish en zandgevoel. De fijne kristallen in de nagellak zijn als diamantstof en creëren een bijzondere structuur en een exclusieve nagelstijl. 

 In schaduw

In zonlicht 


Call Me Princess is de mooiste nagellak van Catrice die ik tot nu toe heb gezien. De lak is een warm roze kleur met veel gouden glitters. Hij licht echt op als er licht opvalt, wat je wel hebt kunnen zien op bovenstaande foto's. De liquid sand finish is duidelijk aanwezig, maar niet zo grof als bijvoorbeeld de Essence Sparkle & Sand lijn.De nagellak dekt volledig na 2 laagjes. De substantie is prima en de houdbaarheid ook: na 4 dagen zat het er nog (bijna) perfect op. Daarna heb ik hem van mijn nagels afgehaald. Een goede prestatie zonder topcoat. Als je die wel zou gebruiken, zal de textuur verdwijnen. Dan lijkt hij me nog steeds helemaal geweldig trouwens!

Catrice Crushed Crystals nagellak kost €3,39 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Liefs' Iris

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...