19 sep. 2014

Maybelline Sea Sunset & Sally Hansen Spark In The Dark

Zo nu en dan kun je me aantreffen bij de Action. Een heerlijke winkel als je het mij vraagt. Natuurlijk neem ik steenvast een kijkje bij de nagellak afdeling. Laatst hadden ze weer nieuwe collecties te koop met onder andere Maybelline en Sally Hansen nagellak voor €1,79 en €0,99 per stuk!Maybelline 860 Sea Sunset (€1,79)
Toen ik deze nagellak in het schap zag liggen, werd ik spontaan verliefd. Ik ben altijd dol geweest op blauwe kleuren, dus de keuze was snel gemaakt. Helaas moet ik zeggen dat ik lichtelijk teleurgesteld ben. Ik moest 3 lagen gebruiken voordat de dekking volledig was. En de geweldige glinsters die me deden denken aan de galaxy, komen op je nagels totaal niet goed over. Ze zijn veel minder zichtbaar dan in het flesje.

Sally Hansen 600 Spark In The Dark (€0,99)
 Ik heb een zwak voor glitterlakken. Ook al zijn ze een hel om van je nagels te verwijderen (Gelukkig heb ik misschien een oplossing gevonden, later hierover meer!). Spark In The Dark heeft zwarte en gouden glitters. Er zijn grote, middelgrote en kleinere glitters en ook hier en daar wat streepjes. De oranje basis lak is overigens NYC Peach Popsicles. Ik weet niet aan welke lak het lag, maar het geheel droogde vrij langzaam op. Ik draag op de foto's 2 laagjes van de glitternagellak.

Liefs' Iris

3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie kleur blauw! Ook de glitterlak is prachtig, dus ik ga binnenkort weer even naar de action! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOW! Awesomee!
    xx Eline
    www.dreamlife.jouwweb.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...