18 sep. 2014

Mijn Examenjaar

Vandaag heb ik een persoonlijk artikel voor jullie. Ik ga het hebben over mijn examenjaar. Het komt nu al dichtbij, en dat wordt de komende maanden niet minder. Veel huiswerk maken, lange dagen, het hoort er allemaal bij. Vandaag wat meer over mijn examenjaar. 

Ik ga nu voor de derde week naar school. Dat lijkt vrij kort, maar het voelt als een eeuwigheid. De eerste dagen kwam het huiswerk me al de keel uit. Het is zo veel. En echt niet makkelijk. Ook zit ik elke dag lang op school. En daardoor heb ik maar weinig tijd voor leuke dingen.

Om toch wat vrije tijd te hebben maar ik mijn huiswerk meteen als ik uit school kom. Tussendoor ga ik dan avondeten en dan weer verder tot 7 of 8 uur. Ik heb niet echt leerwerk omdat ik buiten de se weken om geen toetsen heb. Dat is dan weer een beetje een voordeel. Maar je weet daardoor niet waar je aan toe bent en of je alle stof kent. 

Tot nu toe heb ik niet tot 11 uur 's avonds huiswerk zitten maken en had ik elke avond nog een beetje rust. Woensdag en donderdag zijn zwaar. Elke woensdag middag ga ik met school sporten. Klimmen, kano├źn, hockeyen en nog veel meer. Binnenkort gaat dit ook op zaterdag gebeuren. Als ik niet sportief wordt weet ik het ook niet meer. Maar door dit sporten ben ik pas om 5 uur thuis en ik moet om kwart over 7 tot 10 weer naar orkest. Dus het is erg zwaar. 

Op donderdag zit ik tot 4 uur/half 5 op school voor mijn profielwerkstuk. Als je niet goed weet wat dat is moet je het even googlen. Ik vind het vrij moeilijk om uit te leggen.

Dat was een update voor nu. Ondanks het vele werk voel ik me vrij fit en vrolijk. Ik ga vol goede moed de weken in.

                                                 Q: hoe gaat het bij jou op school?
                                                                         xx Sara

3 opmerkingen:

  1. Zelf zit ik ook in het examenjaar en met al het huiswerk en pws kan ik me goed herkennen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Komt allemaal goed! Misschien kan ik wel eens een artikel schrijven voor de beste tips in het eindexamenjaar (:

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...