24 sep 2014

Mijn All Time Favorieten

Ik houd van make up. Ik vind het niet alleen mooi maar ook ontzettend leuk om te doen. Uren prutsen op een ooglook en soms een uitdaging aangaan en over straat gaan zoals ik wil. Met bijvoorbeeld blauwe eyeliner. Ik heb een dagelijkse make up routine en ik heb ook vrij veel make up. Wat zijn nou mijn ultieme favorieten? Vandaag laat ik ze aan jullie zien. Het is slechts een selectie.



 Als eerste de miss sporty moning baby bb cream. Ik ben nog bezig met testen, maar hij is erg fijn.Hij ruikt een beetje raar zoet, maar dat is het enige minpuntje.
 Deze lipstick wilde ik al lang hebben. Het is de rimmel london kate lipstick in 107. Hij is zo mooi, mat, donkerrood, en werkt erg fijn. Hij droogt niet uit en blijft lang zitten. Ook hier volgt nog een review van. 
Dit is echt een pareltje in mijn collectie. Ik heb hem nu bijna 2 jaar en ik gebruik het zo veel. Het is het sleek au natural palet. Een mooi palet. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en niet te poederig. Zo jammer dat dit niet in de winkel in Nederland te koop is. 

Nog een Sleek palet. Deze heb ik ongeveer een jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen. Het Sleek celestial palet. Hij was toen net uit en ik vond hem zo mooi. En nog steeds is hij prachtig, ik gebruik hem vaak. 


Dan de mua bronzer en highlighter. Prachtig! Wat moet ik er nog meer van zeggen. Ze zien er leuk uit en zijn van goede kwaliteit.Ze zijn aan de prijzige kant, 5 en 7 euro. Maar ze zijn het zeker waard en ze gaan zo lang mee!


Jullie weten inmiddels dat ik fan ben van de essence lipsticks. Ik heb er nu 5 of 6. En ik wil ze eigenlijk allemaal. Ik ben sowieso gek op lipsticks, en deze zijn superfijn en heel goedkoop. Nummer 7 en 13 zijn favoriet. Mooie roze nude kleurtjes. Dat kan altijd!

Dit is slechts een selectie.Als dit artikel in de smaak valt kan ik dit vaker doen. Of misschien kan ik eindelijk eens een stash video opnemen. Zeg maar wat je leuk lijkt!

xx Sara







3 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Zelf heb ik de essence lipstick ook. Erg mooi is ie inderdaad! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De producten van MUA vind ik er erg mooi uit zien! Helaas worden die bij mij in de buurt niet verkocht.. De lipstick van Essence heb ik ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie producten zijn dat! Ik las wel ergens op een blog (geeeeen idee meer welke), dat Sleek naar Nederland komt??

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...