7 sep. 2014

MyLittleShop.nl

Deze blogpost is in samenwerking met MyLittleShop.nl

Soms zijn er van die webshops waarbij je denkt: kon ik alles maar aan mijn -al te grote- collectie toevoegen. Zo had ik dit gevoel ook bij MyLittleShop.nl. Die horloges, die armbandjes, maar vooral die geweldige tassen! En de ontzettend toffe aztec portemonnees natuurlijk... Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete tassen!

Boho Fringe Bag met rits (€44,95)De eerste tas die er voor mij uitsprong is deze Boho Fringe Bag. De webshop staat bomvol met tassen met de cowboyachtige fringe details. De tas heeft een klassieke vorm, maar met een speelse twist. Geen alledaagse tas waarmee elk meisje op school rondloopt, maar ook geen model waar je moed voor nodig hebt om hem te dragen. Cowgirl Bag (€40)


Hetzelfde vind ik gelden voor de Cowgirl Bag. Niet té opvallend, maar wel ontzettend tof! Ik ben er nog steeds niet over uit welke van de twee ik het mooist vind. Wat vind jij? Fringes op de voorkant of op de zijkant? 


Indian Fringe Bag (€70, nu €44,95)Dan de Indian Fringe Bag. Bij deze tas kreeg ik wel een echt cowgirl / indianen gevoel. Hij lijkt in principe wat op de eerste tas, maar heeft nog een extra grappige band. Deze is te koop in vijf verschillende kleuren, waarvan ik de koraal kleur toch wel erg vrolijk en leuk vind!

Jeans Bag (€54,95, nu €22,95)


En hoe gaaf is deze tas? Ik vind hem werkelijk te gek! Wil je een statement maken? Dan moet je zeker voor deze tas gaan. Je zult vast niet snel met dezelfde tas voorbij zien komen.


Kleine tasjes (€29,95, nu €12,95)


En altijd handig: kleinere tasjes. Ik heb zelf een aantal grotere schoudertassen, maar geen kleinere varianten. Erg onhandig, vooral wanneer je even naar de stad gaat en alleen een portemonnee nodig hebt. Daarvoor zijn deze uitermate geschikt!


Q: Welke tas vind jij het mooist? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooie tassen, wauw! De tweede is mijn favoriet :) Ik kende de webshop nog niet!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De taupe fringe bag is mijn favoriet! Liefs, Laura - www.lulufashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...