3 sep 2014

OOTD | As Casual As A Lumberjack

Heerlijk die vakantie. Slapen zolang je wilt, en je hebt alle tijd van de wereld. Om te sporten, bloggen en om af te spreken! Sara en ik besloten weer eens te logeren. Dat liep uit op een grote filmmarathon... En natuurlijk maakten we wat kiekjes voor een OOTD!





Normaal gesproken zou ik deze outfit maar wat saai vinden. Maar op de een of andere manier straalt het meer dan casual uit. Houthakkers blousejes had ik al eeuwen niet meer gedragen. Zeker een jaar of twee! En eigenlijk is het toch best leuk!





Blouse The Sting | Top H&M | Jeans Primark | Riem Primark | Laarzen Zwart 




Ik had weinig make-up meegenomen, dus vandaar mijn bijna no-make up gezicht. Ik gebruikte alleen wat concealer onder mijn ogen en op onzuiveheden. Verder kregen mijn wimpers nog een laagje mascara.


Maybelline The Eraser Eye Concealer | Catrice Camouflage Cream





Mijn nagels had ik een aantal dagen eerder al met Kiko Pastel Blue gelakt. Dit kleurtje kocht ik op vakantie in Italiƫ. Jammer genoeg pakken onze beide camera's de werkelijke kleur niet goed op. In het echt is hij veel knallender!

Liefs' Iris

3 opmerkingen:

  1. Leuke outfit! Zo'n blouse wil ik eigenlijk ook nog, past wel bij mij. Oh en je nagels zien er super leuk uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ook leuk is, is om de blouse uit je broek te halen en hem los te laten hangen. Dat vind ik zelf heel leuk met een zwart rokje eronder. En die broek heb ik trouwens ook ;) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke outfit! Mooie kleur nagellak ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...