21 sep. 2014

Voordelen Aan De Herfst

Ik ben dol op de zomer. Op de langste dag van het jaar word ik al weer droevig bij het idee aan de herfst... Om mezelf wat moed in te spreken voor de komende regenachtige, koudere en korte dagen schrijf ik vandaag over de voordelen van de herfst!- Laten we realistisch wezen. Zo koud is de herfst in Nederland echt nog niet. Soms zou je nog zelfs willen gaan zwemmen en dan is helaas het zwembad dicht... Positief blijven!

- Je kunt je donkere kleuren nagellak weer uit de kast halen! In de zomer kijk ik weleens naar mijn (te grote) nagellak collectie en denk ik: oh, dat kleurtje heb ik al lang niet meer gedragen! Maar misschien toch wat te donker voor zomers weer? Daar heb je straks in ieder geval geen last meer van.

- In de herfst kunnen de geurkaarsen weer aangestoken worden! Ik wil zo zuinig mogelijk zijn met mijn Yankee Candle kaarsen uit Amerika. Als het steeds sneller donker wordt en ik 's avonds op mijn kamer huiswerk maak of blog, ga ik ze weer aandoen! Oh, ik ruik die goddelijke appel- en mangogeur al! 

- Je hoeft na de herfstvakantie niet meer buiten te gymen! Is dat niet zalig? Geen kortere pauze omdat je nog helemaal naar de sportvelden moet fietsen. Geen verzopen-kat-haar meer als er opeens bakken regen uit de hemel komen vallen! Gewoon lekker binnen hockeyen of basketballen is veel fijner!

- Het korte-broeken-weer zit er waarschijnlijk niet meer in. Dat betekent dat je eindelijk niet meer elke paar dagen je benen weer hoeft te scheren zodat je niet net een behaard monster lijkt. Okay, misschien is dat een tikkeltje overdreven...- Ik ben dol op warm weer en dat is niet erg bevorderlijk voor je concentratie op je huiswerk. Als het vies en nat weer is hoef je je daar gelukkig geen zorgen meer over te maken. Want wat heb je dan nog buiten te zoeken? 

- En nu het weer warme-jassen-weer is, kom je tenminste ook niet helemaal bezweet op je bestemming aan. Met een rugzak op je rug kan het zweet soms wel eens van mijn rug aflopen... Gadver!

- Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, loop ik een aantal keer per week hard. In de winter kun je je op de kou kleden, maar op hitte helaas-pindakaas niet. Dan ben ik na 15 minuten ├ęcht kapot terwijl dat normaal gesproken een appeltje eitje zou zijn. 

- Naast hardlopen ben ik echt dol op schaatsen. Kunst schaatsbanen gaan vaak in de zomer dicht, dus ik sta echt te popelen om weer het ijs op te gaan. Even wachten en misschien gaat de natuurijsbaan in het dorp nog wel open! 

Q: Wat vind jij het leukst aan de herfst? Liefs' Iris

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het leuke dat je door het bos loopt en de blaadjes naar beneden dwarrelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg :) En het positieve aan de herfst is dat ik dan jarig ben, hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...