10 okt. 2014

Calvin Klein Cabernet

Wat kennen mijn vriendinnen me toch goed. Ze weten allemaal dat ik dol ben op nagellak, maar dat ze toch ook weer prachtige kleurtjes weten uit te zoeken... Het lijkt bijna een onmogelijke daad! Toen ik dit Calvin Klein nagellakje uitpakte, kon ik haast niet wachten om mijn nagels ermee te lakken. Zo mooi is 'ie!
Natuurlijk had ik de naam Calvin Klein wel eens horen vallen, maar nog nooit had ik iets van het merk geprobeerd. De nagellakjes schijnen vaak te vinden zijn bij outlets, e.d., dus ze zijn zeker niet onbereikbaar. 

Het flesje is leuk, weer eens wat anders dan de standaard ronde doppen. Maar of het bij het lakken van je nagels ook zo handig is? Daar kan ik kort over zijn: zeker niet. Ik zat toch een beetje te klungelen met vasthouden, maar waarschijnlijk moet je er gewoon aan wennen. De nagellak heeft een fijn smal kwastje, wat ik zelf maar al te graag zie!Cabarnet is een geweldige, wijnrode kleur die tegen het zwart aan ligt. In het zonlicht zijn de mooie glinsteringen te zien. Jammer genoeg zie je die in het flesje veel beter dan op de nagels zelf. In real life lijkt het gewoon net alsof je een zwarte nagellak draagt. Een opmerking die ik veel heb moeten aanhoren, want normaal gesproken draag ik juist alleen vrolijke kleuren! Maar desondanks dat, ben ik toch wel een klein beetje verliefd op deze kleur!
Excuses trouwens voor de afdrukken in de nagellak: ik ben blijkbaar met nog niet droge nagels gaan slapen... De lak dekt al bijna na één laagje, maar voor een egale finish is nog een tweede laag nodig. De houdbaarheid van de lak is ook prima. Toen ik hem verwijderde na ongeveer 5 dagen, waren er nog nergens chips te bekennen.

Ik weet niet precies waar mijn vriendinnen het nagellakje voor me gescoord hebben. CK is vaak te vinden bij outlets en bij de op = op voordeelshop. Prijzen liggen rond de 2 à 4 euro voor 10 ml.

Liefs' Iris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...