14 okt. 2014

Mijn sportschoenen | Adidas Neo

Voor buiten gym heb ik altijd goede sportschoenen nodig. Ik heb 4 jaar lang dezelfde schoenen gehad, want zoveel waren we toch niet buiten met gym. Maar ik kreeg steeds last van mijn voeten en mijn schoenen gingen kapot. Op naar de Van Haren dus om nieuwe sportschoenen te kopen. En het werden deze. Ik ben er superblij mee en heb ze al een tijdje met veel plezier gedragen. 
Ze zijn lekker fel. Dat vind ik wel fijn, want ik doe mijn best maar ik vind gym niet echt heel leuk. We doen vaak dingen die niet bij me passen of we gaan voor de honderdste keer voetballen. Dus wat vrolijkheid kon ik wel gebruiken. Op de foto lijkt de binnenkant oranje, maar in het echt is het felroze/koraal. 


Ook de streepjes vind ik erg mooi. En dat zie je vaak bij schoenen van Adidas. Het maakt je schoenen net iets specialer. Maar kan je er lekker op gymen? Jazeker. Ik heb ze aan gehad bij hockey en bij klimmen. Ze waren eerst wat stug, maar nu lopen ze heerlijk. Ik wil hier ook op gaan hardlopen en als dit artikel online komt heb ik dit al gedaan. Ik denk dat het wel goed gaat bevallen. Ze zijn in ieder geval erg fijn en leuk!

Ik kocht mijn schoenen bij de Van Haren voor 49,90 euro.

                                              Wat voor sportschoenen heb jij?
                                                                    xx Sara

3 opmerkingen:

  1. Gave sneakers! Ik zoek ook nog steeds de perfecte schoenen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik zoek nog steeds sneakers. Ze hebben een goede sale nu op de officiële Adidas website...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...