31 okt. 2014

Review | MAX & More Lipsticks Very Berry & Blackcurrant


Berry-kleurige lipsticks zijn dé trend op beauty gebied. De perfecte kleur vinden lijkt nogal een opgave te zijn, omdat drogisterij merken meestal nét te laat in het trendbootje stappen. Gelukkig zijn de donkere lippen al een tijdje helemaal hot, dus ook de goedkopere merken hebben slim op de trend ingesprongen. Zo ook MAX, het make-up merk van Action, deed dit. Voor €0,89 heb je al twee lipsticks!Het design van de Max & More Lipsticks is nogal simpel, maar wat wil je ook voor 45 cent per lipstick? De verpakking ziet erg goedkoop uit en voelt ook zo. De transparante dop zit binnen no time onder de lipstick. Dan heb ik qua uiterlijk toch liever een mooie Catrice lipstick. In de verpakking krijg je 3,2 g. Aan de onderkant staat nog een kleur vermeld, erg leuk is dat! Ik kocht een setje met Very Berry en Blackcurrant.


 Very Berry - Blackcurrant


De pigmentatie van de lipsticks is oké. Links is één veeg van het product. Recht heb ik de intensiteit van de kleur verder opgebouwd. Op je lippen komt de kleur prima over. Je hoeft niet veel moeite te doen om een mooie dekking te krijgen.

Very Berry

Very Berry is mijn favoriete kleur van de twee. Het is niet echt een true berry kleur, meer een fuchsia roze. Dit soort kleuren zijn mijn favoriete felle lipstick kleur! Erg fel is Very Berry overigens niet, maar je kunt duidelijk zien dat ik iets op mijn lippen draag. 

Rechts heb ik de lipstick dekkend aangebracht, zoals je dat normaal zou doen. Mooi kleurtje is het hè? Links heb ik de lipstick op een tissue afgehapt om de kleur minder intens te maken. Je krijgt een soort stain effect. Dit vind ik ook erg mooi!

Blackcurrant

Blackcurrant is een berry kleur met een rodige bruine tint er doorheen. Niet een kleur die ik overdag zou dragen. Ik houd het liever bij de my lips but better kleurtjes!  Op de foto links heb ik de lipstick weer afgehapt. Een close-up hiervan ben ik vergeten te maken... Dit resultaat zou je ook kunnen bereiken door de lipstick op je lippen te deppen trouwens!  Zo kan je fellere kleuren toch gewoon overdag dragen als je je er -net zoals ik- niet zo fijn bij voelt om dit soort tinten te dragen.En nu over de verdere kwaliteit: ik ben echt verrast! Ze bleven meer dan 3 uur mooi op mijn lippen zitten. Als je drinkt geven ze wel af op je glas, maar de intensiteit neemt amper af. Tussendoor at niets trouwens. Het aanbrengen van de lipsticks gaat ook prima. Ze zijn lekker creamy en glijden fijn over je lippen. Beide kleuren hebben een glanzende finish, maar zijn niet overdreven shiny. 

Wauw, wat een fijne lipsticks zijn dit! Natuurlijk zijn ze niet te vergelijken met lipsticks van een tientje, maar voor zo'n lage prijs... Dit is gewoon amper te geloven! Ik moet hier meer kleuren van hebben! Want pijn doet het ook niet bepaald aan je portemonnee!

Liefs' Iris

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...