20 okt. 2014

Review | MUA Lipstick Shade 13

Ik hoorde al veel goede dingen over de MUA lipsticks. Toen zag ik een klasgenootje haar lipstick bijwerken met een supermooie lipstick van MUA. Die moest ik hebben! Helaas was ik die dag niet zo lekker, maar ik moest naar de Kruidvat voor Strepsils, dus ik nam ook maar meteen even een kijkje bij de lipsticks. Ik wilde shade 1, maar ik pakte met mijn warrige hoofd nummer 13. Die zat eronder. Maar echt spijt heb ik er niet van. 


De huls is mooi en doet me erg denken aan Catrice. Niets mis mee natuurlijk, want ook die verpakkingen vind ik erg mooi.


Aan de onderkant zit een klein soort potje dat je van de onderkant van de lipstick af kan draaien. Dat kan je dan met een kwastje aanbrengen. Zo heb je nog langer plezier van je lipstick. De lipstick weegt 3,8 gram.
                                                               

Het draaigedeelte van de lipstick doet me erg denken aan M.A.C of Maybelline New York. Erg mooi en het oogt zeker niet goedkoop. 


De lipstick ziet er vanaf de buitenkant al erg fel uit. 


En hij is ook fel, maar zo mooi! Ik heb echt geen spijt dat ik deze lipstick heb gekocht. Ik heb hem al veel gedragen. Hij is zo romig en vrij glanzend. Maar die glans kan je wegdeppen met een zakdoek. Ook blijft deze lipstick heel lang zitten. Ik hoefde hem na het eten van een broodje geeneens echt bij te werken. Dat deed ik wel, want ik had een presentatie. Maar het was niet echt noodzakelijk. 

Ik ben erg tevreden over deze lipstick. Hij is vrij fel, maar niet te opvallend. Alle normale lipsticks van MUA zijn denk ik wel goed. Ik ga in ieder geval nog wel even een kijkje nemen. Er zijn ook matte lipsticks, maar die heb ik nog niet. Ik ben over deze in ieder geval erg tevreden.

MUA is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen. MUA lipsticks kosten 2,99 euro. Nog geeneens duur dus, Echt een aanrader!

Heb jij al een Mua lipstick?
xx Sara

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...