5 nov. 2014

Review | Miss Sporty Peel Off base coat & Sinful Colors 831 Hottie

Peel off base coats zijn de laatste tijd razend populair. Iris schreef laatst al een review over die van NYC. Ik wilde die eigenlijk ook kopen, maar hij is steeds uitverkocht. Toch wilde ik nu, na al een tijdje een mooie glitterlak in huis te hebben, ook eens glitternagellak dragen. Maar het is altijd zo lastig om het er af te krijgen. Dus wilde ik zo'n base coat. En ik vond er één van Miss Sporty bij de Etos. Zou hij ook fijn zijn?Dit is de glitternagellak die ik al een tijdje op wil doen. 


Het is van Sinful colors kleur 831 Hottie. Ik hoorde er veel goede dingen over dus ik wilde hem proberen. Je kunt Sinful Colors kopen bij geselecteerde kruidvat filialen voor 1,99 euro.


Als "basis"" om mijn glitternagellak overheen te doen, gebruikte ik deze lak van Sally Hansen. Ooit gekocht bij de Action, en hij is erg fijn en zo mooi! Voor maar 1 euro! Review


Het is de kleur 250 Blue It. 


Maar het gaat vandaag om deze 2 lakjes. De Peel Off Base Coat van Miss Sporty en Hottie van Sinful Colors.


Breng één dikkig laagje base coat aan. Dit is wit, maar als het helemaal droog is zie je het niet meer. Dan breng je de nagellak aan die je wilt gebruiken. Ik bracht eerst 1 laagje van de Sally Hansen nagellak aan (250 Blue It). Daarna bracht ik een vrij dikkig laagje van de top coat aan.


Hottie bevat kleine en wat grotere glitters. Ik vind het een erg gaaf effect geven. Superleuk voor feestjes. 


Ook over de base coat was ik erg tevreden. Na drie dagen viel de nagellak van één vinger er compleet af. Dus het was tijd om de rest ook te verwijderen. En dit ging zo makkelijk! Vaak kon ik alles in één keer meetrekken. Volledig pijnloos en mijn nagels zagen er nog goed uit achteraf. Hij heeft geen kleur doorgelaten en hij heeft zijn werk goed gedaan. Wel heb ik opgepast onder de douche, want de basecoat kan loslaten in warm water. Maar dit gebeurde bij mij niet. Ik ben erg tevreden!

Beide nagellakjes vind ik aanraders en zeker het proberen waard. De Miss Sporty peel off base coat kost 2,49 euro, het Sinful Colors lakje kost 2 euro en de Sally Hansen nagellak heb ik destijds bij de Action voor één euro gekocht.

                                                                    xx Sara

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...