12 apr. 2015

Plog: 08-04-2015 Utrecht en paaseitjes

 Vandaag weer eens een plog voor jullie. Ik heb weer foto's gemaakt met mijn htc One S. Dus de kwaliteit van de foto's is iets minder. Ik ga binnenkort een plog maken met mijn Canon. 8 april ging ik naar Utrecht voor de decentrale selectietoets van journalistiek. De rest van de dag was ik vrij, omdat ik er natuurlijk heen moest en ook weer terug moest. Ik laat zien wat ik deze dag deed!


Mijn ochtend begon natuurlijk met ontbijten! Een beetje ontbijtgranen met melk. Binnenkort wil ik eens havermout gaat proberen, ik heb nog wat staan in huis. Tips?

Na mijn ontbijt en tanden poetsen maakte ik even een lijstje van mijn examenmodules die ik ga volgen. Dit begint vanaf morgen en ik moest me er gisteravond voor inschrijven. Alles staat nu vast dus ik schreef het even op. 

Mijn outfit van vandaag. Niet zo bijzonder. De broek is van de primark, het shirt van de Hema en de kimono van (je gelooft het vast niet!) de Action. De ketting is van Bijoux Brigitte. 

Mijn basis make up look zoals altijd. Ik heb trouwens een paar weken geleden mijn haar een stuk korter geknipt!


Ik dronk een mok thee. Ik merk dat ik de laatste tijd vrij weinig drink, dus nu neem ik een grote mok of pak ik een groot glas. Dan heb ik meteen iets meer gedronken. 

Ook keek ik even naar NPO 1. Mooie sokken trouwens. 


Ik had gister een nieuwe serie opgenomen en vandaag kon ik dus die aflevering kijken. Het is de serie Bagels en Bubbels. En ik vond de 1e aflevering wel leuk. Ik ben benieuwd!

In de auto naar Utrecht. Ik heb daar voor de rest geen foto's gemaakt. Want ik was er alleen voor die toets. 

Eenmaal thuis at ik wat overgebleven paaseitjes en ik heb geblogd.

Mijn avondeten was soep en ik ging rond 10 uur naar bed. Er is die avond niets gebeurd dus daar heb ik ook niet echt foto's van. Het was een leuke dag en ik kan nog niet helemaal beseffen dat ik volgend jaar elke dag naar Utrecht ga. Ik kijk uit naar die spannende tijd!

Xx Sara

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...