26 mei 2013

Review: Sleek Blush Rose Gold

Sleek Rose Gold staat waarschijnlijk wel in de top 3 van meest populaire goedkopere blushes. De bekendste dupe van ook al zo'n mooie blush: de high-end Nars Orgasm.. Al tijden stond hij in mijn hoofd gegrift als iets wat ik móést hebben! En afgelopen vakantie heb ik hem eindelijk in Londen kunnen kopen..



Naast het Oh So Special palette kocht ik Rose Gold bij Superdrug voor £4,49, wat omgerekend 5,32 is. In de bekendere Nederlandse webshops worden de blushes voor ongeveer dezelfde prijs verkocht. 



De blush bliebt over de toonbank, of komt natuurlijk nogal luxe rijdend naar je toe, in een mat zwarte verpakking met het logo van Sleek in glimmende letters. Het strakke doosje is vrij klein, ongeveer even groot als de Defining Blushes van Catrice en weegt 8g. Binnenin vind je een spiegeltje. Helaas gaat soms bij mij het doosje wat minder makkelijk open..





De naam van de blush verraadt zijn kleur natuurlijk al: roze met een prachtige gouden gloed! In het doosje zelf lijkt de kleur meer wat rood en peachy, maar als ik hem swatch is hij echt meer roze.





De pigmentatie van de blush is zoals je hierboven al kan zien prima in orde! Niet te veel, niet te weinig. De kleur is erg mooi roze/ rood met een prachtige (!) gouden gloed. Ik ben er zeker van dat deze kleur bijna iedereen zal staan!



Deze blush van Sleek is zeker wel mijn favoriete blush op het moment. Ook al gebruik ik tegenwoordig niet altijd een blush (omdat ik dat zelf helaas al genoeg heb), maar als ik er een gebruik, dan is het eigenlijk wel altijd deze! De pigmentatie is prima en de kleur is prachtig met die gouden gloed, waardoor je wangen mooi gaan stralen! Ben je in Engeland, of bestel je eens online, dan is deze blush zeker de moeite om mee te nemen! Liefs' Iris

Sleek Blushes zijn online en bij Superdrug (in Engeland) te koop voor +/- €5,50. 


2 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik heb gisteren twee Sleek ogenschaduw palettes besteld, en ik twijfelde nog of ik deze blush erbij zou pakken. Toch niet gedaan! :(

    Misschien dat ik die de volgende keer mee bestel, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja! ik gebruik hem ook! love it!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...